TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, susține comunitatea partenerilor de business din România prin furnizarea gratuită a chatbot-ului Timea care digitalizează procesele de HR și oferă angajaților un mediu sigur și eficient atunci când lucrează de la distanță.

Acest demers vine în contextul pandemic actual în care protejarea sănătății și siguranței angajaților este principala prioritate a TotalSoft. Soluțiile oferite de companie sprijină mediul de business din România, greu încercat în ultimele luni, prin creșterea productivității departamentului de resurse umane și oferirea de experiențe pozitive angajaților.

„Cu toții știm cât de consumatoare de timp pot fi anumite cereri îndreptate către HR. Timea reprezintă o interfață prietenoasă, care raspunde rapid la întrebări precum cele legate de managementul timpului, eliberarea de adeverințe și alte documente standard de HR, administrare date personale, proceduri interne sau acces la date de contact ale colegilor. Feedback-ul primit de la clienții care îl folosesc zi de zi este unul pozitiv, aceștia reușind să automatizeze activităţile repetitive, specialiștii HR putându-se astfel concentra pe activităţi care aduc valoare adăugată”, a declarat dl. Mihai Gavan, Charisma HCM Global Sales Director, TotalSoft.

Chatbotul Timea acoperă 80% dintre procesele desfăşurate în cadrul departamentului de HR, semnând cereri de concediu, cereri medicale sau răspunzând la întrebările cele mai frecvente ale angajaților. Timea este conectată la soluția Charisma HCM care procesează datele a peste 600.000 de angajaţi, aproximativ 12% din totalul forței de muncă din România, care activează cu preponderență în industriile retail, distribuție, financiar, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medicală.

Experiența de până acum demonstrează că pentru o companie din domeniul Oil&Gas cu peste 3.500 de angajați se pot automatiza peste 7000 de astfel de activități într-o singură lună, activități care, în lipsa unei soluții, ar fi necesitat un efort de cel puțin 350 de ore.

“În contextul actual în care siguranța și sănătatea angajaților noștri este o prioritate pentru Grupul KMG International, noua aplicație susține eforturile de a optimiza interacțiunea departamentului de HR cu angajații, dar și de a reduce timpul de rezolvare a cererilor acestora. În plus, angajații nu trebuie să se mai deplaseze la sediu pentru fiecare solicitare și răspunsul e imediat, oferit la orice oră. Implementarea acestei soluții tehnice este în linie cu direcția strategică adoptată de Grup încă din 2015 pentru digitalizarea activităților și operațiunilor sale, care vizează îmbunătățirea modelului de afaceri și a funcțiilor de business, a modului de raportare și de generare de noi venituri și oportunități în toate ariile de activitate”, a menționat dl. Adrian Stoian, Head of Human Resources Services Center and Travel din cadrul KMG ROMPETROL Services Center.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri