Acolo unde vorbim de strategii puse la punct doar după o atentă analiză pe piață, acolo unde activele cresc continuu este vorba, în mai puține cuvinte, de sfera business. Aici banii sunt cei care dictează fiecare viitor pas, împreună, bineînțeles, cu beneficiile de pe urma fiecărei colaborări.

Ca în aproape orice domeniu de activitate, există câteva trucuri prin care cei implicați pot plusa asupra reușitei lor. Pare că în sfera business, în cercul închegat al antreprenorilor, ținuta este una strictă dintotdeauna. Vorbim deci de un dress code pe care fiecare antreprenor este nevoit să îl respecte. Totuși, după cum aceștia sunt învățați, pot jonga cu acest dress code pentru a atrage succesul de partea lor.

Dress code-ul femeilor - mult mai permisiv comparativ cu cel al bărbaților

Despre publicul feminin din zona business se poate spune că este mai avantajat. Mai exact, când vine vorba de compunerea ținutelor office, piața oferă diversitate. Femeile poartă deux piexes, cămăși, pantaloni și alte piese binecunoscute ce se identifică cu stilul office. Multe dintre acestea sunt versatile. În orice caz, scopul este de a compune ţinute impecabile, ce nu lasă loc de interpretări.

Aspectul joacă de asemenea un rol cu influență aici, fiind cel de la care chiar poate pleca tot ce înseamnă inferioritate în sfera business. Bobomoda îmbracă femeile de afaceri din România, motiv pentru care ia locul unui magazin reper pe nișa celor preocupate de comercializarea articolelor pliabile pe tiparul office.

Linii fine și detalii care fac diferența - aspecte de luat în considerate în sfera business!

Când vine vorba de compunerea ținutelor business, publicul feminin, așa cum și tiparul impune, mizează pe simplitate. Poate fi vorba de clasicele, dar elegantele cămăși simple, acompaniate de un sacou ce vine perfect pe corp, o geantă simplă și de efect și bineînțeles accesorii ce scot în evidență rafinamentul întregii ținute.

O cută, oricând de mică ar fi, atunci când devine observabilă este o adevărată problemă. Prin ținuta business, office pentru femei înțelegem articole vestimentare impecabile. Din nou, aspectul poate face diferența atunci când vine vorba de mediul business. Sfera antreprenorilor este extrem de pretențioasă, iar aici nu ne referim doar la ce din România, ci la tot ce înseamnă business la nivel modial.

Până la urmă, aspectul denotă timpul acordat propriei persoane. Asta ar putea însemna că antreprenorul în cauză își calculează extrem de bine timpii astfel încât să își poată realiza și tabieturile ce țin de aspect.

Femeile din zona business jonglează cu ținutele - a fost descoperit înlocuitorul sacoului

Cât ar părea de strict tot dress code-ul, femeile tot mai găsesc portițe de evadare spre a crea și altfel de ținute. De curând cardiganele au devenit înlocuitoarele fidele ale sacourilor. Mai ales acum pe timp de iarnă, când temperaturile nu sunt dintre cele mai plăcute, o serie de cardigane pliate pe tiparul business poate fac diferența.

Bobomoda este eshop-ul recunoscut pentru moda accesibila, dedicat exclusiv femeilor. Întreaga ofertă este disponibilă numai online. Contact: magazin@bobomoda.ro / 0770 192 190 / 0787 733 661.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri