Wall-Street.ro organizează în data de 25 februarie cea de-a zecea ediție a evenimentului HR 2.0. - O nouă eră a muncii, dedicată pieței muncii.

2020 va rămâne în istorie drept anul schimbărilor care au conturat viitorul din piața muncii, de la nivel global. Deși semnalele din piață sunt că cei mai mulți angajatori optează pentru un sistem de lucru hibrid, care să îmbine activitatea remote cu cea de la birou, munca de acasă și telemunca rămân încă subiectele din prim-plan. Va fi o provocare pentru angajatori să îmbine echipele mixte de lucru și să-și mențină în continuare angajații motivați. După un an de pandemie, putem spune că am intrat într-o nouă eră, cea a muncii 2.0, cu o tranziție accelerată către digital, dar mult așteptată.

Ce noi tendințe se conturează în piața muncii din 2021? Care sunt cele mai eficiente modele de lucru de la distanță și cum ții o echipă unită când lucrează de la distanță?

La toate aceste întrebări vom găsi răspunsurile împreună, alături de autorități, specialiști în resurse umane, dar și manageri ai unor companii din România.

Începând cu ora 10:00 ne bucurăm să o avem alături de noi pe Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale, cu care vom avea un dialog despre planurile Guvernului privind redresarea pieței muncii și vom afla ce fonduri vor fi destinate serviciilor de digitalizare a instituțiilor de ocupare a forței de muncă.

Ne propunem ca la ediția din acest an să identificăm cele mai bune soluții și bune practici pe care companiile le pot implementa pentru a face față impedimentelor din noua realitate a muncii.

Iată ce vei afla în cadrul evenimentului HR 2.0. - O noua eră a muncii

  • Care sunt provocările și noile tendințe din piața muncii
  • Cum vom munci în 2021 și ce schimbări legislative ne așteaptă
  • Cum și-au adaptat companiile politicile de recrutare și retenție a angajaților, în plină criză sanitară
  • Ce planuri de reformare profesională există în prezent
  • Mitul productivității. Sunt sau nu mai productivi angajații care lucrează de acasă?
  • Cum percep managerii tranziția de la vechi, la nou. Cum s-au adaptat ei

Speakerii confirmați cu care ne vedem la HR 2.0. - O noua eră a muncii

  • Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale
  • Maria Mareș, președinte Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)
  • Sorin Faur, fondator Academia de HR
  • Gabriela Mechea, director executiv ANIS România
  • Aurelian Chitez, director de vânzări Romanian Software
  • Andra Antonescu, HR director Cegeka România
  • Mihaela Feodorof, executive coach and business consultant Performanceway şi Owner Yourway Group

Mai multe detalii despre agenda evenimentului, lista de speakeri și înscriere poți regăsi AICI.

Sursa foto: Wall-Street & Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri