Circa 400 de poziții de internship au fost deschise în ultima lună pe platforma de recrutare BestJobs, cele mai multe dintre ele în domenii precum HR, contabilitate, vânzări, IT și inginerie.

Pe platformă mai sunt disponibile poziții în marketing și producție, alături de programe de internship 360, menite să familiarizeze stagiarii cu mai multe arii dintr-o companie, precum Consumer Experience, Key Accounts, Brand Retail, Commercial Strategy, Call Center & Remote Activation, IT, Manufacturing, HR, Marketing & Digital.

Numai în ultima lună, nivelul aplicărilor au fost de 10 la 1. Mai exact, 10 candidați se bat, în medie, pentru fiecare poziție de internship deschisă, conform datelor înregistrate în ultima lună în platformă.

Care au fost companiile preferate de către studenți

Orașele în care studenții au avut parte de cele mai multe oportunități pentru a participa într-un program de internship au fost București, Timișoara, Constanța, Arad și Iași. Poziții disponibile sunt și în localități precum Gearmata, Vălenii de Munte, Urlați, Agigea și Vatra Dornei.

Unicredit (București), Enel (București și Timișoara), PayU (București), Thales Systems România (București) și Yazaki Component Technology SRL (Timișoara) au fost companiile pe care studenții s-au „bătut” în ultima lună.

Majoritatea programelor de internship disponibile au câte 2 sau 3 poziții deschise, iar 10% dintre ele oferă peste 20 de locuri în companie. Printre cerințele angajatorilor se regăsesc cunoașterea unei limbi străine, cele mai căutate fiind engleza, franceza, germana și italiana.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri