CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 8 decembrie, între orele 14.00-16.00, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema: Povești despre date, tehnologie, diversitate, egalitate și incluziune.

La această ediție se vor aduce exemple concrete de transformare a afacerii prin tehnologia aliniată la principiile “Diversity Equality and Inclusion” și de instalare a ordinii în haosul operațional cu platformele de Content Management.

Evenimentul aduce povești reale și oameni care fac transformarea digitală și nu doar vorbesc despre transformarea digitală.

Moderatorul evenimentului este, ca de obicei, YUGO NEUMORNI – Președintele CIO Council România.

Transformarea afacerii prin tehnologie înseamnă a aduce schimbări culturale organizațiilor și beneficii tangibile în timp ce se schimbă procesele și operațiunile.

Transformarea digitală nu înseamnă doar înlocuirea sau implementarea unui nou sistem IT. Întreaga afacere se transformă, generând noi modele de afaceri, noi structuri organizaționale și noi procese de business generănd uneori problematici de incluziune. Diversitatea Egalitatea și Incluziunea au devenit un obiectiv important pentru organizații și societate.

CIO Council - Asociatia Managerilor de IT din România, isi propune acest webinar pentru a explora două subiecte principale:

- cum să schimbi cultura organizației prin tehnologia aliniată la principiile DEI și

- cum să extragem valoare din date astfel încât acestea să aducă ordine în haosul operațional cu ajutorul platformele de management de conținut.

Discutăm alături de invitații ediției despre rolul fundamental al CIO și al departamentelor IT în transformarea afacerilor. Dintre speakerii invitați vor fi prezenți:

Dorian Hodorogea - Customer Engineer for Smart Analytics Google CEE

Adrian Blidaruș - CEO, Softelligence

Horia Niculescu - Customer Engineer, Smart Analytics, Google

George Lazăr - CIO Council Board Member

Bogdan Lucaciu - Chief Technology Officer, Adore Me

Horia Negulescu - Founder & Managing Partner, Matricia Solutions

Tema Panelului care se va desfășura va fi: Stimularea diversității și incluziunii prin transformarea digitală. Principalele subiecte ce vor fi abordate:

- Cum contribuie DEI la transformarea digitală pentru companii și societate?

- Datele sunt noul petrol al economiei digitale. Cum pot extrage și utiliza datele?

- Cum tehnologiile schimbă culturile organizaționale.

- Clienții merg pe canalele digitale. Cum răspund CIO și companiile?

- Noi strategii și practici de afaceri și IT pentru a rămâne competitivi. Cum să trecem la digital?

- Factori cheie și strategii practice pentru a îmbrățișa tehnologia

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării pe pagina evenimentului unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii ediției.

Adresa de contact pentru informații organizatorice este evenimente@cariereonline.ro.

Suporting Partners: Google Cloud,

Partners: Softelligence, Matricia, Mazars

Community Partners:ISACA , PWN

Parteneri media: Revista HR Manager, Biz, Doing Business, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Conaf, Market Watch, Financial Intelligence, Learning Network, Repatriot, Softlead, Spotmedia, Wall Street

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri