Antibiotice Iaşi, cel mai mare producător de medicamente cu capital românesc recrutează oameni care locuiesc în mediul rural. Compania a dat startul programului "Colegiul Tehnic a+" prin care îşi propune recrutarea de noi angajaţi din mediul rural.

Programul "Colegiul Tehnic a+" este o platformă de susţinere a sistemului de învăţământ tehnic şi profesional din România, anunță Agerpres.

Prin acest program compania îşi propune să organizeze sesiuni de internship prin care să investească în pregătirea persoanelor din mediul rural pentru activităţile tehnice din cadrul companiei.

"Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din judeţul Iaşi şi ne dorim ca modul în care ne desfăşurăm activitatea să aducă plus valoare atât pentru angajaţii noştri cât şi pentru comunităţile locale. Succesul nostru pe termen lung depinde în egală măsură de aceştia, iar angajamentul nostru puternic pentru o dezvoltare sustenabilă poate fi atins doar dacă cei din jurul nostru cresc odată cu noi. Prin implementarea unei asemenea iniţiative ne dorim să contribuim la dezvoltarea socială şi economică a grupurilor vulnerabile din mediul rural", spun reprezentanţii companiei.

"Colegiul Tehnic a+" face parte din "Academia a+", o platformă axată pe programe de educaţie, inovaţie, susţinere şi dezvoltare a competenţelor profesionale atât a propriilor angajaţi cât şi a comunităţii, pe care dorim să o dezvoltăm în viitor", a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Colegiul Tehnic a+ este structurat pe ateliere de dezvoltare profesională, o îmbinare echilibrată între teorie şi practică, ce va asigura potenţialilor angajaţi (circa 25 de participanţi) toate competenţele necesare practicării cu succes a unei meserii specifice industriei farmaceutice.

În cadrul "Colegiului Tehnic a+" se pot înscrie persoane cu studii medii, cu sau fără bacalaureat, din localităţile rurale limitrofe Iaşiului, interesate să înveţe şi să evolueze profesional. Pe parcursul celor 6 luni ale programului de internship, participanţii vor avea acces gratuit la toate resursele materiale ale companiei şi la cei mai buni specialişti de la care să înveţe o meserie de viitor. De asemenea, participanţii vor beneficia de o serie de facilităţi precum şi de o indemnizaţie lunară în valoare de 1.500 lei net.

La sfârşitul programului, în luna septembrie 2022, absolvenţii au posibilitatea să se angajeze în companie şi să se alăture echipei de profesionişti a Antibiotice.

Antibiotice Iaşi este un producător farmaceutic român de medicamente generice cu o tradiţie de peste 65 de ani.

În cadrul companiei lucrează peste 1.400 de angajaţi cu o diversitate de profesii: farmacişti, medici, ingineri chimişti, biologi, economişti, ingineri, tehnicieni, operatori fluxuri de producţie, automatişti etc.

Antibiotice produce peste 150 de medicamente, din 11 clase terapeutice. Deţine statutul de lider mondial în producţia substanţei active Nistatină, produsele sale fiind exportate în peste 70 de ţări.

Sursa foto: antibiotice.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri