Grupul Adecco lansează astăzi o platformă globală dedicată pentru locuri de muncă, susținută de Adecco, pentru a permite persoanelor afectate de criza din Ucraina să se conecteze cu diverse oportunități de angajare.

Noul portal, http://www.adeccojobsforukraine.com, este o platformă de postare gratuită, dedicată candidaților din Ucraina care caută de lucru în țările în care s-au refugiat și pentru angajatorii care caută lucrători în țările unde este prezent Grupul Adecco. Site-ul poate fi accesat fie în limba ucraineană, fie în limba engleză.

„De mai bine de un deceniu, am lucrat pentru a permite persoanelor strămutate din cauza conflictelor să reintre în lumea muncii în țările-destinație. Acum, valorificăm această experiență, combinată cu expertiza noastră de core business și anvergura la nivel global, pentru a sprijini oamenii din Ucraina în contextul crizei actuale. Găsirea unui loc de muncă este esențială pentru a le permite refugiaților să își asigure stabilitatea financiară, susținându-le capacitatea de a începe o viață nouă și de a-și asigura un viitor. Invităm organizațiile din toată Europa și nu numai, să participe la această inițiativă publicând rolurile lor deschise și oferind oportunități oamenilor din Ucraina, pe măsură ce încep să-și stabilizeze viața în țările vecine”, a declarat Alain Dehaze, Chief Executive Officer al Grupului Adecco.

Portalul are următoarele funcționalități:

  • Căutare de locuri de muncă în aproape 60 de țări și regiuni din întreaga lume, în care Grupul Adecco este prezent, prin cele trei unități globale de afaceri: Adecco, LHH și Akkodis.
  • Acces la module de formare online gratuite, pentru crearea de CV-uri, căutarea unui loc de muncă și consiliere.
  • Recalificare și perfecționare în, spre exemplu, capacități digitale și competențe lingvistice.
  • Legături către resurse care îi pot ajuta pe refugiații să găsească o locuință.
  • Link-uri către site-uri guvernamentale cu informații despre reglementările muncii, care se concentrează inițial pe țările europene.
  • Funcția de afișare a locurilor de muncă pentru companiile care doresc să ofere oportunități lucrătorilor strămutați.

În timp ce Grupul Adecco nu are operațiuni directe nici în Rusia, nici în Ucraina, grupul a permis în ultimii ani angajarea a mii de oameni din Ucraina în țările din apropiere. În cadrul Grupului, continuăm să sprijinim persoanele strămutate din crizele anterioare și cele în curs - inclusiv din Irak, Siria și Afganistan - pentru a intra pe piața muncii, în special în Regatul Unit, Germania, Franța, Italia și Grecia.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri