Începând cu data de 1 aprilie 2022, Boualem Saidi preia conducerea Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova de la predecesoarea sa, Sercin Giray, care își va continua activitatea ca Head of Performance & Community Management în cadrul Departamentului Group Finance din Leverkusen.

Boualem s-a alăturat Grupului nostru de Țări în iulie 2020, împreună cu familia sa. De atunci el este la conducerea Diviziei Crop Science a Bayer, coordonând operațiunile de business pentru Grupul de Țări. Boualem este agronom de formare și este în Bayer de 27 de ani, mai ales în roluri comerciale și de management general, la nivel de țară, regional și global. În acest timp, a lucrat în diferite părți ale lumii, învățând și contribuind la dezvoltarea agriculturii în Europa, Africa și Asia. Înainte de a se muta în România, Boualem a condus departamentul SeedGrowth din cadrul Global Asset Management la Bayer, cu sediul în Germania.

“Sunt onorat și simt o mare responsabilitate să mă alătur și să conduc Grupul de Țări România, Bulgaria și Republica Moldova, în noul meu rol de SBR. Este o perioadă de schimbări și provocări pentru noi toți, inclusiv în cadrul Bayer și privim înainte cu speranță și încredere. Am găsit aici o echipă cu adevărat rezistentă, pasionată și dedicată, dornică să învețe și să contribuie; și asta a arătat că suntem Mai Puternici Împreună (...) Bayer va continua să deservească fermierii, pacienții și profesioniștii din domeniul sănătății din România, Bulgaria și Republica Moldova, prin diviziile sale Crop Science, Pharmaceuticals și Consumer Health. Doar câteva companii sunt atât de bine plasate ca Bayer pentru a contribui atât la îmbunătățirea sănătății umane, cât și la hrănirea populației globale în creștere. Vom rămâne fideli viziunii noastre, „Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană”, mai ales acum, când provocările actuale nu au făcut decât să crească importanța activităților noastre, în agricultură și asistență medicală, pentru oamenii din jurul nostru”, a declarat Boualem.

Sursa foto: Bayer Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri