Dacă ești în căutarea unei modalități de a economisi timp și bani, lucrul de acasă ar putea fi răspunsul potrivit pentru tine. Nu doar că te scutește de perioadele lungi de timp petrecute în trafic, reducând astfel costurile cu deplasarea de acasă la birou și invers, dar poate, de asemenea, să te ajute să gestionezi mai ușor angajamentele familiale sau alte tipuri de responsabilități.

Beneficiile lucrului de acasă

Munca de acasă are nenumărate beneficii, iar pentru cei mai mulți dintre noi, aceasta poate fi o opțiune extrem de atractivă. Pentru început, posibilitatea de a lucra de la distanță poate oferi mai multă flexibilitate în ceea ce privește programul și rutina, un lucru util, de altfel, în special pentru părinți sau pentru cei care au și alte responsabilități în afara jobului de bază.

În plus, lucrul de acasă se traduce adesea în stres redus și mai puține distrageri, deoarece nu mai este nevoie să te deplasezi sau să ai de-a face cu diverși colegi. Și, cel mai important, poate însemna o productivitate mai mare, deoarece nu vei mai pierde timp luând pauze inutile.

Sursa de imagine: New Africa / Shutterstock.com

Creează biroul de acasă perfect cu scaune de gaming

Crearea unui spațiu ideal pentru lucrul de acasă înseamnă găsirea echilibrului corect între confort și funcționalitate. Pentru a fi productiv, este important să ai un spațiu primitor si relaxant, dar în care să te poți concentra pe munca ta fără distrageri. Unul dintre elementele-cheie ale oricărui birou de acasă este un scaun de bună calitate.

Un scaun de gaming, spre exemplu, poate oferi combinația potrivită de confort și suport atât de necesare pentru orele lungi petrecute în șezut. Spre deosebire de scaunele de birou tradiționale, aceste scaune specializate sunt construite cu caracteristici ergonomice în minte, pentru a reduce presiunea de pe spate și umeri.

În plus, multe scaune gaming dispun de opțiuni de depozitare convenabile, astfel încât să fii bine organizat fără a sacrifica confortul. Așadar, dacă îți dorești un birou de acasă care funcționează cu adevărat pentru tine, nu uita să investești în scaunul potrivit!

Cum alegi masa de calculator perfectă pentru biroul tău de acasă?

O masă de calculator potrivită te poate ajuta să fii ordonat și să eviți împrăștierea documentelor pe întreaga suprafață de lucru. Mesele de birou vin într-o varietate de forme și dimensiuni, astfel încât să poți găsi una care se potrivește pe deplin nevoilor tale.

Când alegi masa calculator pentru biroul tău de-acasă, în primul rând trebuie să ții cont de dimensiunile acesteia. Trebuie să te asiguri că este suficient de mare pentru a cuprinde toate obiectele de care ai nevoie, dar și să aibă dimensiunea potrivită pentru spațiul în care o vei integra.

Sursa de imagine: LightField Studios / Shutterstock.com

O masă de birou de calitate este, de regulă, fabricată din materiale trainice, ce vor rezista la utilizare frecventă și îndelungată. Asigură-te că masa ta de calculator este suficient de robustă și bine construită pentru a evita eventualele incidente neplăcute atunci când vei lucra pe ea.

Profită la maximum de spațiul de lucru de acasă cu ajutorul etajerelor

A avea etajere în biroul de acasă este un lucru esențial din mai multe motive. Acestea oferă un loc excelent pentru a stoca cărți, documente sau alte elemente pe care le accesezi în mod regulat. O etajeră îți menține spațiul de lucru curat și organizat, ajutându-te să găsești mai ușor ceea ce ai nevoie. În plus, un spațiu amplu de depozitare îți va oferi mai multă flexibilitate dacă va trebui să te reorganizezi.

Sursa de imagine: New Africa / Shutterstock.com

Atunci când lucrezi de-acasă, este foarte important să îți creezi un spațiu de lucru eficient, în care să te poți concentra asupra sarcinilor de job fără distrageri.

Aceasta înseamnă să alegi, în primul rând, mobilierul potrivit pentru nevoile tale: scaune de birou confortabile, mese de calculator robuste și etajere funcționale, care să ajute la crearea unui mediu productiv. Astfel, cu setarea potrivită, lucrul de acasă va fi mai simplu decât îți imaginezi!

Sursa foto: Viktoriia Hnatiuk / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri