ING Bank România a lansat în parteneriat cu NN România un nou produs disponibil 100% online: asigurarea ING Salary Protect. Aceasta oferă un plan de rezervă în eventualitatea unui incident neașteptat și acoperă situațiile în care un client își poate pierde veniturile lunare în caz de șomaj, invaliditate totală și permanentă ca urmare a unei boli, invaliditate totală și permanentă ca urmare a unui accident și incapacitate temporară de muncă (concediu medical prelungit/ITM).

Asigurarea poate fi încheiată pe o perioadă de 12 luni, cu reînnoire anuală automată, și costă 15, 30 sau 45 de lei. În caz de șomaj sau de concediu medical prelungit, suma asigurată este de 500, 1.000 sau 1.500 de lei pe lună, timp de până la 6 luni, în funcție de pachetul ales.

Citește și: O parte din clienții Revolut vor putea avea servicii de asigurare de călătorie de la un nou partener al băncii

Pentru invaliditate ca urmare a unei boli, clienții pot primi 12.000, 24.000 sau 48.000 de lei, iar în cazul invalidității ca urmare a unui accident, indemnizația de asigurare este de 120.000, 240.000 sau 480.000 de lei, în funcție de nivelul de protecție ales.

În plus, toate pachetele de asigurare ING Salary Protect includ Back2Work - Serviciul de Asistență în Șomaj. Acest serviciu asigură clienților asistență și consiliere gratuită pentru pregătirea CV-ului și îi ajută să își maximizeze șansele de a-și găsi un nou loc de muncă.

Asigurarea ING Salary Protect este disponibilă 100% online, direct din aplicația ING Home’Bank, sau în locațiile fizice din rețeaua ING Office. Accesarea acesteia în aplicația de internet și mobile banking a băncii se realizează din meniul Produse > Asigurări NN, prin parcurgerea pașilor indicați. ING nu solicită documente medicale justificative pentru încheierea asigurării, ci o declarație a clientului prin care oferă detalii generale despre starea sa de sănătate.

Citește și: ING, credit de peste 20 milioane euro pentru Tuborg

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri