Gabriel Pantelimon preia conducerea activităților Xerox în România, alături de Turcia, din poziția de General Manager, cu începere din luna iulie. Liderul are experiență anterioară tot în rolul de General Manager Xerox România, conducând deja operațiunile din Turcia. Gabriel vine la conducere după Florina Sereș.

Florina a fost promovată în funcția de Vice Președinte pentru consumabile și hârtie în regiunea MEEIA (Middle East and Africa, India, Central and Eastern Europe, Eurasia), acoperind de asemenea responsabilitățile de Operations Support Director pentru aceeași regiune.

Gabriel Pantelimon a fost numit pentru prima data la conducerea operațiunilor din România și Republica Moldova ale Xerox în 2010, ulterior fiind promovat General Manager Xerox Turcia. În tot timpul în care a condus subsidiara din Turcia, a ținut, însă, legătura cu piața locală, astfel încât extinderea responsabilităților sale asupra țării noastre a fost un pas natural.

Florina Sereș a condus Xerox România, începând cu luna iunie 2020, fiind promovată de pe poziția de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019.

„Mă bucur foarte mult să revin la conducerea echipei Xerox din România, de care m-am simțit aproape în continuare, în ultimii ani. „Mă bucur și mai mult cu cât ea este rezultatul promovării Florinei, cu care am lucrat excelent în trecut”, spune Gabriel Pantelimon.

Compania americană are o tradiție în promovarea specialiștilor români în structurile regionale, Gabriel Pantelimon venind și el la conducerea operațiunilor din România, prima dată, după o poziție regională de marketing – Director de Vânzări și marketing Xerox pentru Europa Centrală și de Est, Israel și Turcia.

Sursa foto: Xerox Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri