Când te gândești la un job care plătește 100.000 de dolari pe an, cu siguranță ai un minte un loc de muncă de la corporație sau dintr-un start-up de tehnologie care e pe val. Însă nu este niciunul dintre acestea. Concret, o companie de dulciuri din Canada te plătește ca vii la ei să mănânci dulciuri.

Candy Funhouse, o companie din Toronto, Canada, caută primul lor ofițer șef de bomboane (Chief Candy Officer) și este dispusă să-l plătească pe acest specialist cu un salariu format din șase cifre pentru a gusta bomboane puse la testare. Interesant este că jobul este unul în care se poate lucra de acasă, însă există și posibilitatea de a veni la birou, fie în Toronto, fie în Newark, New Jersey, scrie wmar2news.com.

Potrivit postării de LinkedIn a companiei, persoana principală care testează va trebui să încerce peste 3.500 de produse diferite pe lună. va decide, de asemenea, ce produse noi va lansa compania și va organiza ședințele consiliului de administrație. Deși cele mai multe joburi care oferă salarii atât de mari necesită multă experiență și o diplomă de studii universitare, această meserie este puțin mai diferită.

Pe lângă faptul că nu aveți alergii alimentare, o cerință cel puțin interesantă este vârsta. La acest job pot aplica inclusiv copii care au cel puțin cinci ani și care pot să testeze cu brio bomboanele. Compania spune că această poziție vine cu un cu o asigurare stomatologică extinsă, în așa fel încât să nu trebuiască să îți faci griji cu privire la costul ridicat al serviciilor de stomatologie pe care va trebui să îl plătești din banii tăi.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri