Daniel Mischie, CEO al grupului de restaurante City Grill a rememorat un episod de la un interviu de angajare în care un candidat venit pe o poziție de conducere a arătat un interes față de politica de sustenabilitate a companiei. Liderul spune că s-a arătat „șocat”, dar într-un mod plăcut că în viața profesională a oamenilor există și această preocupare față de comunitățile din jur.

„Am angajat un project manager și am fost șocat când m-a întrebat de politica de sustenabilitate. Am fost șocat de ce preocupări au oamenii și cât de atenți sunt la societate. Sunt și oameni care au această preocupare. Nu era un tânăr absolvent, era un om aproape de vârsta mea. Și îmi dau seama că se întâmplă o schimbare de macaz, de la cifre, sume la altceva”, a declarat Daniel Mischie, în cadrul unei conferinței „Paradoxul performanței în noua eră a muncii”.

CEO-ul lanțului de restaurante a mai precizat că City Grill s-a transformat într-o companie de resurse umane, făcând referire la grija care e purtată angajaților care la rândul lor o vor transfera către clienți. În cadrul companiei, acesta spune că preocuparea managerilor nu se mai reduce doar la atenția la procesele de muncă, ci cum este construită experiența unui angajat și parcursul său din firmă.

„Grija mea nu mai e să avem tot ce ne trebuie să facem aprovizionarea, ci să vând o experiență, iar ca să vând o experiență trebuie să am grijă de resursa umană (...) Ne gândim la ce e bine pentru noi. Suntem mulțumiți cu ceea ce se întâmplă, nu mă mai uit la capra vecinului, mă uit la capra mea care e foarte frumoasă. Suntem împăcați cu noi și sper să transmit asta și colegilor mei”, a mai transmis Daniel Mischie, CEO al City Grill, lanț de restaurante care a ajuns la 1.200 de angajați.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri