Mateja Podgornik preia funcția de Managing Director România și Slovenia în cadrul Mondelez International, începând cu ianuarie 2023. Alexandra Rîștariu, care deținea anterior funcția de Managing Director România, va fi Marketing Director of Bakery and Meals pentru întreaga regiune South Central Europe (SCE), care include 12 piețe: România, Bulgaria, Grecia, țările din Estul Adriaticii și Cipru.

Mateja Podgornik a deținut anterior funcția de Category Planning & Activation Lead SCE, după o perioadă în care a gestionat activități de achiziție și integrare a companiei Chipita, din funcția de Senior Manager M&A Project, Commercial Planning. Mateja are o experiență variată în Mondelēz, fiind în companie de 14 ani.

Împreună cu echipele din România și Slovenia, două piețe importante în regiune, vom continua planurile pe termen lung ale companiei, care pleacă de la viziunea globală Mondelēz International de deveni liderul pieței globale de snacking. Prin noua noastră abordare, sub numele Vision 2030, integrăm sustenabilitatea în strategia noastră de business, alături de ceilalți trei piloni: creștere, execuție și cultură organizațională. Vom continua să anticipăm tendințele de pe piața locală de snacking, în creștere și diversificare, să construim o relație autentică, zi de zi, între partenerii de business, consumatori și brandurile noastre și să fim aproape de comunități.

Mateja Podgornik, Managing Director Mondelez România și Slovenia

Alexandra Rîștariu va gestiona activitățile de marketing pentru 11 branduri globale și locale din regiune. Alexandra va contribui la dezvoltarea brandurilor în regiune cu viziunea sa strategică, îmbogățită de experiența din domeniile Finance, Sales și General Management, din cei 14 ani de când s-a alăturat companiei Mondelez.

De asemenea, începând cu ianuarie 2023, Andreea Bogdan, anterior Marketing Director Bakery & Meals SCE, preia funcția de Category Planning & Activation Director SCE.

Sursa foto: Mondelez

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri