Să lucrezi în domeniul financiar-bancar poate să fie, de cele mai multe ori, destul de dificil, având în vedere că o astfel de profesie necesită fie lucrul peste program, o agendă destul de strictă, şefi şi activităţi repetitive. Toate aceste sarcini dezvoltă momente suprasolicitante, iar atingerea echilibrului dintre viaţă personală şi profesie devine o reală provocare.

În momentul de faţă un număr tot mai mare de specialişti din domeniul bancar renunță la jobul solicitant din bancă şi optează către alte domenii de activitate, alegând o reconversie profesională tot în domeniul financiar, şi anume brokerajul de credite.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi tendințe din piața muncii? Te invităm să urmărești evenimentul „HR 2.0: Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză” care va avea loc pe 23 februarie 2023. Te poți înscrie AICI, gratuit!

De ce să alegi să devii broker de credite în sistem de franciză. Ce avantaje ai

Cele mai întâlnite motive pentru care persoanele care activează în domeniul bancar aleg să devină brokeri de credite în sistem de franciză sunt următoarele:

  • O mai mare flexibilitate;
  • Autonomie în privința structurării și organizării propriei activități profesionale;
  • Mai mult timp liber care poate fi alocat familiei şi hobbyurilor;
  • Câștigurile nelimitate în raport cu implicarea;
  • Ofertarea și creditarea unui număr mai mare de clienți;

În ultima perioadă, planurile de carieră ale mai multor persoane se află într-o continuă ascensiune deoarece aceștia se confruntă cu nevoia de a avea o viaţă personală împlinitoare, dar şi de a accesa mai multe oportunități de evoluţie pe plan profesional. La AVBS Credit, am făcut eforturi constante pentru a completa aceste nevoi, pentru ca toţi membrii echipei să beneficieze în mod organic de tot ceea ce au nevoie, venituri mari și timp necesar de petrecut cu familia.

Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit

Alegerea unui nou domeniu ţine de motivaţia fiecăruia, iar în profesia de broker de credite nu există limite, fie că se discută despre câștiguri, fie de maniera de organizare a activităților sau de timpul petrecut cu cei dragi, în orice perioadă a anului. Ca broker francizat îți planifici cum dorești timpul liber și/sau concediile.

Astfel, specialiştii care știu să acceseze beneficiile balanței dintre muncă si viață personală, elimină stresul unui job solicitant și obțin aprecierea dorită în carieră, bucurându-se de toate avantajele și beneficiile de a fi broker de credite și antreprenor în sistem de franciză.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale profesiei de Broker de Credite la AVBS Credit este că acesta poate avea câştiguri de peste 10.000 - 15.000 euro pe lună şi poate să ajungă chiar şi la suma de 200.000 euro pe an.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri