Cristian Seidler, deputat USR, vine la cea de-a 12-a ediție a evenimentului anual HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză, organizat de wall-street.ro.

https://ic.events/landing/bHArVQ==/hr-2-0-2023.html

Publicația wall-street.ro te invită pe 23 februarie 2023 la „HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză”, unde va fi invitat ca speaker Cristian Seidler, deputat USR, membru în Comisia de muncă și protecție socială a Camerei Deputaților.

Înainte de a ocupa o poziție în Parlamentul României, Cristian Seidler a acumulat o experiență de aproape un deceniu în resurse umane, la unele dintre cele mai mari companii de recrutare precum Adecco sau Gi Group.

La „HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză”, organizat de wall-street.ro vom afla de la Cristian Seidler, care sunt prioritățile aflate pe masa parlamentarilor, cu aplicabilitate în piața muncii.

Ce noi tendințe se conturează în piața muncii din 2023? Care sunt cele mai eficiente metode de recrutare? Ce joburi vor fi la mare căutare? Cum trebuie să arate o campanie de employer branding în 2023? Acestea sunt doar câteva din întrebările la care vom găsi răspuns, în cadrul evenimentului.

Speakeri confirmați până în prezent la HR 2.0:

  • Cristina Săvuică, Chief Happiness Officer Lugera The People Republic
  • Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română
  • Cristian Seidler, Deputat USR
  • Bogdan Badea, CEO eJobs România
  • Georgiana Andrei, Director Vânzări Divizia Abonamente Rețeaua de sănătate REGINA MARIA
  • Maria Jianu, Commercial Real Estate Manager Genesis Property
  • Liviu Ion, Employee Experience, University Relations & Employer Branding General Manager Renault Group

Vino și tu să te revezi față în față cu cei mai importanți angajatori din România, în cadrul celei de-a 12- a ediții a evenimentului „HR 2.0”, pe 23 februarie, la Hotel Sheraton, în Sala Platinum (Calea Dorobanților 5-7), începând cu ora 10:00. Evenimentele noastre se desfășoară și online în platforma de evenimente virtuale IC Events. Dacă alegi participarea în sala de eveniment ai acces și la platforma online. Participarea este gratuită!

HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză este un eveniment realizat de wall-street.ro, sponsorizat de Lugera-The People Republic, Genesis Property, Regina Maria, Vastint, Altex, Mobility Partner, Autonom, alături de partenerii media: Revista Cariere, Events Online, HR Club, Jurnalul de Afaceri și Portal HR.

Sursa foto: Facebook / Cristian Seidler

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri