Știm cât de greu poate fi să iți cauți un job sau să aplici într-un domeniu de viitor. Poți să îți ușurezi muncă dacă participi la un eveniment de carieră dedicat studenților, absolvenților sau persoanelor în căutare de un loc de lucru nou.

Evenimentele de carieră sunt o oportunitate perfectă de a scoate în evidență acele elemente care fac din companie locul de muncă ideal. Ai ocazia să înveți de la profesioniștii marilor companii și să ai parte de noi oportunități în ceea ce privește viitorul tău. În cadrul evenimentelor de carieră se aduc în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu cei aflăți în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

1.Ce beneficii aduce carierei tale participarea la Angajatori de TOP Timișoara?

Workshopurile Angajatori de Top sunt dedicate persoanelor care își doresc o experiență nouă și interactivă, unde pot adresa întrebări relevante specialiștilor din marile companii în legătură cu viitorul lor și pot primi sfaturi pentru carieră. Atelierele noastre se adresează atât celor care își doresc să devină experți în domeniul de activitate, cât și pentru cei care se află la început de drum.

Te așteptăm la workshopurile Angajatori de TOP în Timișoara la 📌 C.R.A.F.T. în perioada 17-18 Martie. Vei pleca cu un bagaj de informații relevant și util în parcursul tău profesional! Descoperă toate workshopurile pentru carieră ta AICI.

2.Ce beneficii aduce evenimentul I Love Tech carierei tale?

I love Tech este un eveniment dedicat pasionaților de inovații și tehnologii avansate, care se va desfășura în perioada 17-18 martie la C.R.A.F.T din Timișoara. Acest eveniment aduce împreună specialiști din domeniul tech, care vor împărtăși cunoștințe și informații cu privire la cele mai recente trenduri și inovații din industrie.
În cadrul acestui eveniment, se vor desfășura workshopuri tech cu teme precum Devops, IoT, inteligență artificială și viitorul ingineriei, dar și conferința I love Tech ce va aduce pe aceeși scenă experți din companii de top.Conferința va avea loc sâmbătă, 18 martie și adună speakeri memorabili din industrie pentru a discuta teme de actualitate precum viitorul codării, mobilitatea IoT și realitatea virtuală. Această se concentrează pe inovații tehnologice care vor avea un impact major asupra modului în care oamenii trăiesc, lucrează și se conectează.

I love Tech este locul unde tehnologia, inovația și networkingul vor fi la ordinea zilei. Asigură-ți locul în cadrul evenimentului!

3.Giveaway și alte premii

Implicarea și entuziasmul pentru propria carieră sunt răsplătite printr-un premiu, așa că poți să participi la giveaway-ul de primavara această, unde ai șansă să câștigi o Brățară fitness Huawei Band 7.

4.Networking

Ai posibilitatea să cunoști perspective diferite de Business și Tech din Timișoara, să te întâlnești cu diverse persoane care au aceleași provocări în a-și găși un job și să poți comunica pentru a soluționa probleme. Așadar networking-ul de calitate este un alt aspect benefic care te poate ajuta atât în plan personal, cât și profesional. Interacțiunea cu specialiștii marilor companii ce vor fi prezente în cadrul evenimentului îți va aduce sfaturi și răspunsuri aplicate la întrebările tale profesionale și te vor ajuta să găsești noi perspective.

5.Internshipuri

Dacă ești student sau proaspăt absolvent, evenimentele de mai sus reprezintă un prim pas într-o carieră în domeniul pe care l-ai studiat în facultate. Poți află care sunt tendințele reale și de actualitate în domenii că Marketing, IT&C, Inginerie, etc. și poți descoperi noile oportunități pe care companiile le au primăvara aceasta!
👀💥 Fă primul pas în carieră și participă la o experiență completă în ceea ce privește viitorul tău!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri