Georgiana Andrei, Director de vânzări divizia de abonamente Rețeaua Regina Maria, a declarat la conferința ”HR 2.0 - Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză” că observă un trend care s-a impus de mai multă vreme în România și anume atenția angajaților pentru serviciile psihoemoțioale.

„Un trend important observat a fost interesul tot mai mare pentru acoperirea [medicală] a membrilor din familie. Asta pentru că oamenii se îngrijeau foarte mult nu doar de sănătatea lor, dar le era teamă și de eventualele probleme de sănătate pentru cei dragi. De ceva timp, și atenția pentru sănătatea psihoemoțională este tot mai mare. Avem un studiu făcut de cei de la D&D Research, anul trecut, despre starea de bine a românilor. Unul dintre lucrurile pe care le arată e că angajații pun cumva semnul de egalitate între sănătatea fizică și cea psihoemoțională. Oamenii chiar au început să se uite la zona aceasta (...).

Trebuie să ne ascultăm și corpul și mintea. În ceea ce privește strategiile de wellbeing, orice om de HR a făcut deja lucruri, a implementat lucruri, acum discuțiile sunt mai mult despre a fi focusat, a identifica ce e relevant pentru angajați, în funcție de tipul angajaților sau de domeniul în care activează compania”, a declarat Georgiana Andrei, Director de vânzări divizia de abonamente Regina Maria.

Georgiana Andrei a mai precizat că beneficiile legate de sănătate reprezintă încă o prioritate pentru angajatori, fiind primele ca grad de importanță după beneficiile cash. Mai mult, pandemia a crescut importanța abonamentelor medicale, iar dacă ne raportăm la o eventuală criză economică, acestea vor rămâne în continuare esențiale pentru angajații din companii.

HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză este un eveniment realizat de wall-street.ro, sponsorizat de Lugera-The People Republic, Genesis Property, Regina Maria, Vastint, Altex, Romanian Software, Mobility Partner, Autonom, alături de partenerii media: Revista Cariere, Events Online, HR Club, Jurnalul de Afaceri și Portal HR, supported by Florăria cu Povești și Recharge Center.

Sursa foto: Ovidiu Udr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri