Conceptul de Inteligența Artificială (AI) este frecvent vehiculat si devine o tehnologie matură. Putem oare previziona o evoluție integrată cu nevoile umane curente, chiar dacă este disruptivă, sau va avea o evoluție care ar putea atinge distopiile SF.

Cum diferențiem că interacționăm cu o inteligența artificială (AI) față de sistemele informatice clasice. S-a ajuns oare la o interacțiune zilnică? A ajuns Inteligența Artificială (AI) la asigurarea acelei experiențe a consumatorului astfel încât să nu mai conștientizăm acest lucru? S-a creat deja, sau suntem pe drumul catre un ecosistem în care AI va fi prezentă acasă, în chatbot-urile de pe Internet, în call center-uri, în mașinile noastre și în toate dispozitivele electronice pe care le utilizăm. În comerț și servicii, transformarea generată de inteligența artificială (AI), începe să aibă un impact semnificativ pe întreg lanțul economic de valoare adăugată. Cu ajutorul inteligenței artificiale (AI) putem previziona producția de energie, luând în calcul prognoza meteo, și putem prevedea nivelul de consum al unui segment mare de oameni. Cu ajutorul inteligenței artificiale (AI) și a învățării automate (ML), putem previziona cele mai indicate perioade de mentenanță. Înțelegerea comportamentului utilizatorilor finali cu ajutorul inteligenței artificiale (AI) devine o utilizare frecventă în comerțul cu amănuntul, în servicii, de la agricultură la serviciile financiare, iar medicina beneficiază de un progres major datorită inteligenței artificiale (AI).

CIO Talks revine in data de 7 Martie 2023, cu o noua editie, de data aceasta dedicata impactului Inteligentei Artificiale asupra business-urilor.

Principale subiecte de dezbatere:

• Tendințe și tehnologii în inteligența artificială (AI). Nivelul de maturitate al inteligenței artificiale.
• Cazuri de utilizare a inteligenței artificiale (AI) și învățării automate (ML) în domenii, precum: energie, finanțe, comerț cu amănuntul, sănătate sau producție
• Transparentizarea inteligenței artificiale AI - spre democratie sau tehnocratie?
• Cum pot AI, ML și algoritmii complecși să sprijine dezvoltarea companiilor?
• Inteligență artificială aplicată și statistici avansate
• Inteligența artificială. Ultimul nivel de apărare al securității cibernetice.
• Inteligența artificială și etica. Va înlocui inteligența artificială (AI) oamenii?
• Cum se începe un proiect de inteligență artificială (AI)?

Printre invitații speakeri ai evenimentului:

• Eugen Schwab-Chesaru, Vice President for Romania and Eastern Europe, Pierre Audoin Consultants (PAC)
• Bogdan Tudor, Vice-president CIO Council Romania
• Bogdan Ioniță, Systems Engineer, Dell Technologies
• George Lazar, CIO Council Member
• Dragoș Stănescu, CIO Syngenta, CIO Council Romania Member

Moderator al evenimentului este YUGO NEUMORNI, President CIO Council Romania.

Asociația Directorilor de IT și Comunicații “CIO Council” reprezintă România în cadrul asociației pan-europene European CIO Association – EUROCIO începând din 2017. EUROCIO este o asociație non-profit înregistrată în Bruxelles și are în componentă peste 1000 de membrii din 16 țări europene care reprezintă peste 700.000 de angajați din domeniul IT.

EuroCIO este unica entitate care reprezintă funcția CIO în față autorităților europene. Asociația Directorilor de IT și Comunicații „CIO Council” este o asociație non profit, voluntară și independența față de furnizorii de servicii și soluții IT, care reunește un grup important de CIOs și foști CIOs din România.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Înregistrarea se poate face accesând pagina evenimentului, unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii acestei ediții.

Adresa de contact pentru informații organizatorice este: evenimente@cariereonline.ro.

SUPORTING PARTNERS: Dell Technologies, Intel

Media Partners: Biz, Doing Business, Wall-Street, Jurnalul de Afaceri, Revista HR Manager, Market Watch, Financial Intelligence, HR Club, Learning Network,Traduce.re , ISACA, PWN Romania, Revista Patronatului Roman, Hipo, Spot Media

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri