Platforma de servicii şi plăţi Edenred anunță că va recruta peste 700 de specialiști în tehnologie la nivel mondial în 2023, inclusiv în cele două centre digitale principale din București și Mexico City.

În prezent, există două centre digitale Edenred, în București și Mexic, dedicate automatizării și eficientizării plăților B2B, simplificării relațiilor și interacțiunilor cu utilizatorii și facilitării plăților către comercianți. Compania are, de asemenea, hub-uri tehnologice în Brazilia, localizate în orașele São Paulo și Porto Alegre, și în Franța.

Edenred Digital Center din București, deschis în iunie 2019, livrează tehnologie pentru toate verticalele de business – de la beneficii pentru angajați, mobilitate și flote, până la soluții de plată. Soluțiile dezvoltate de echipele Edenred Technology deservesc zeci de milioane de beneficiari Edenred din cele 45 de țări în care este prezent grupul.

Având deja peste 3.000 de angajați în domeniul tehnologiei în 45 de țări, Edenred este o echipă în creștere, în căutare de profiluri tech care vor asigura următoarea generație fintech. Întreaga echipă de 10.000 de angajați a Grupului Edenred este expusă unei cariere internaționale și unui mediu divers, lucrând la proiecte cu impact global, alături de colegi din întreaga lume, având acces la cele mai noi tehnologii.

Compania își propune să genereze venituri de până la 5 miliarde de euro până în 2030. Din 2016 până în prezent, Grupul Edenred a investit deja 1,7 miliarde de euro în scopul inovației tehnologice. Edenred a făcut saltul de la un furnizor de tichete de restaurant pe suport de hârtie, la un companie digitală, oferind peste 250 de programe diferite la nivel mondial. În prezent, 100% din noile soluții lansate de Edenred sunt digitale.

„Portofoliul nostru include 250 de soluții pentru a completa nevoile în continuă evoluție ale celor 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri din 45 de țări, prin intermediul a peste 950.000 de clienți corporativi. Am investit peste 360 de milioane de euro în tehnologie anul trecut, 1,7 miliarde de euro din 2016 și vom continua să investim în viitor (...) Îmbunătățirea atractivității și eficienței companiilor, precum și revitalizarea pieței muncii și a economiei locale reprezintă un alt motiv pentru care folosim tehnologia în scopul inovației. De asemenea, acestea favorizează accesul la alimente mai sănătoase, la produse mai prietenoase cu mediul și la o mobilitate mai activă (...) Vom continua să ne extindem activitatea de bază prin intensificarea investițiilor în tehnologie și prin valorificarea excelenței noastre în afaceri pe piețe care sunt încă, în mare parte, insuficient penetrate”, a declarat Dave Ubachs, Executive Vice President, Technology în cadrul Edenred.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri