Angajatori de TOP Timișoara, un proiect Hipo.ro, revine pe 17 și 18 martie la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (C.R.A.F.T.). Cel mai mare eveniment de carieră din Banat le va aduce participanților peste 3000 de joburi în business și tehnologie, workshopuri de carieră, conferința I Love Tech și un corner de consiliere în carieră. În urma unui studiu la care au participat companiile care și-au confirmat prezența la eveniment, 64% dintre angajatori oferă un venit de peste 2000 de Euro angajaților cu experiență, iar peste 35% le oferă tinerilor aflați la primul job între 750 și 1000 de Euro. În ceea ce privește pachetul de beneficii extra-salariale, 62% dintre ele oferă suport financiar angajaților pentru traininguri, conferințe și cursuri de limbi străine. 50% dintre respondenți oferă asigurare de viață și beneficii well-being (consiliere, psihoterapie, yoga, mindfulness).

Evenimentul Angajatori de TOP Timișoara este cel mai mare eveniment de carieră din Banat, reunind 60 dintre cele mai renumite companii. În cadrul ediției, participanții sunt așteptați cu un număr estimat de 3000 de joburi, atât pentru profesioniști, cât și pentru tineri aflați la început de drum. În urma studiului la care au participat companiile de la Angajatori de TOP, peste 65% le oferă candidaților programe de internship și joburi entry-level.

“Ne bucurăm să observăm inițiativa angajatorilor de a investi în dezvoltarea personală și profesională a angajaților. În urma studiului Hipo.ro, 62% dintre angajatori le oferă sprijin financiar angajaților pentru traininguri, conferințe și cursuri de limbi străine. Cele mai multe oferte de carieră vor fi în industriile IT, Inginerie, Finanțe și Logistică. Angajatori de TOP Timișoara nu este doar despre obținerea unui job – ci despre oportunitățile construirii unei cariere.” - Mădălina Vătafu, Project Manager @Angajatori de TOP Timișoara.
În ceea ce privește nivelul salarial, dintre companiile participante la studiu, 64% le oferă peste 2000 de Euro profesioniștilor. Tinerilor la început de carieră (joburile entry-level), peste 35% le oferă un salariu între 750 și 1000 de Euro.

Referitor la pachetul extra-salarial, 50% oferă asigurare de viață și beneficii well-being, care include servicii de psihoterapie, consiliere, yoga și mindfulness. Printre celelalte beneficii ale angajatorilor de la eveniment se numără programele de reintegrare a părinților, al 13-lea salariu, tichetele de masă și flexibilitatea în programul de lucru. În plus, peste o treime oferă oportunități de promovare în companie și asigurarea unui mediu prietenos, deschis la noi propuneri.

Printre companiile care vor fi prezente la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, se numără: Adient, Akwel Automotive, Atos România, Bosch Service Solutions, Continental, DRÄXLMAIER Group, Flex, Hamilton, Heraeus Electronics, Huf România, IPSO Agricultură, Kaufland România, Linde Global Services, MAHLE, MHP - A Porsche Company, .msg România, Nagarro, Randstad, RapidSolution, TE Connectivity Sensor Solutions, The Access Group, Valeo, Vitesco Technologies Engineering România, Webasto, ZF Group.

Angajatori de TOP Timișoara este organizat cu susținerea partenerului princial, HELLA România.

Angajatori de TOP Timișoara revine primăvara aceasta în atenția candidaților cu o serie de workshopuri Business și conferința I Love Tech. Printre principalele subiecte de discuție se numără:

  • Workshopuri de Carieră: Ce caută angajatorii în 2023, Burnout în viața profesională - modalități de evitare și recuperare și Emoțiile vorbitului în public și gestionarea lor.
  • Conferința I Love Tech: Susținerea femeilor în Tech, Metaverse și viitorul joburilor în Tech, De la idee la startup și workshopul tehnic susținut de Bosch Service Solutions.

Înscrierea la Angajatori de TOP Timișoara este gratuită. Interesații de eveniment își pot crea un CV pe Hipo.ro. Descărcând versiunea sa Barcode, participanții îl vor prezenta la intrarea în locație și îl pot folosi pentru aplicarea la toate standurile companiilor prezente la eveniment. Printr-o singura scanare, angajatorii au acces ușor la datele despre candidat.

Orice modificare a CV-ului va fi actualizată în timp real.

Companiile care își doresc să se înscrie la Angajatori de TOP Timișoara pot trimite un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri