Primark, retailerul irlandez care a deschis la finalul lui 2022 primul magazin din România, caută să angajeze personal nou pentru următoare unitate pe care urmează să o deschidă în țara noastră, în centrul comercial AFI Cotroceni, din sectorul 6 al Capitalei.

Primark România are deschise mai multe poziții, cu normă întreagă, pentru românii care vor să lucreze la retailerul fashion, care va ajunge anul acesta la două locații în București. Compania caută să angajeze cinci persoane pentru magazinul din AFI Cotroceni.

Concret, Primark caută să angajeze oameni pentru pozițiile P&C Supervisor, Manager de Departament, Retail Assistant, Team Manager și Deputy Store Manager. Totodată, Primark oferă și joburi vacante precum Retail Assistant și Visual Merchandising pentru magazinul din Park Lake.

Lista completă cu locuri de muncă vacante, scoase pe piață de Primark poate fi consultată AICI.

Anterior, Primark a anunțat într-un răspuns pentru wall-street.ro că vrea să ajungă la 500 de angajați pentru cele două magazine din România, care se vor deschide în ParkLake și în AFI Cotroceni. Magazinul care va fi situat în AFI Cotroceni este planuit să se deschidă la jumătatea lui 2023.

Primark, un retailer irlandez, a fost înființat în Dublin, Irlanda acum mai bine de 50 de ani și deține în prezent peste 400 de magazine pe 14 de piețe.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri