De când Auchan a anunțat că va remodela sistemul caselor de marcat prin introducerea unui parcurs 100% self check-out pentru clienți, fără a mai exista casele de marcat clasice, pe rețelele sociale au apărut numeroase reacții, fie de la utilizatori, fie de la companii. Cartofisserie, restaurantul care comercializează cartofi prăjiți, a postat un anunț de angajare în care se folosește de acest subiect intens dezbătut pentru a anunța că se află în plin proces de recrutare pentru „colegi umani”.

Mesaj de recrutare neobișnuit, postat de un lanț de restaurante, ironic ca urmare a scandalului caselor de marcat de la Auchan

Cartofisserie, care operează reţeaua de restaurante fast-food cu acelaşi nume, a postat recent un anunț de angajare pe pagina sa de Facebook. Compania își manifestă intresul față de persoanele care au fost concediate ca urmare a înlocuirii acestora cu casele de marcat self-pay, deși nu s-a pus niciodată problema ca Auchan să renunțe la respectivii angajați. Reprezentanții de la Cartofisserie glumesc, însă și spun că îi așteaptă pe români la interviu la ei, în speranța că reușesc să-i atragă cu un mesaj atractiv și amuzant totodată.

Ai pierdut un job de casier în favoarea unui aparat de Self Pay? Nu-i nimic! La Cartofisserie Preferăm să lucrăm cu oameni, nu cu panouri.

Anunțul postat pe Facebook de reprezentanții Cartofisserie

Pe pagina de Facebook a postării, unul dintre internauți a glumit spunând „Vreți casieri umani? Să-mi spuneți și mie cât de uman poți să fii când voi dați salarii de 18 mil”, făcând referire la scandalul iscat în jurul IKEA, care a fost acuzată în social media că oferă salarii cuprinse între 1.800 și 2.000 de lei.

Angajări Cartofisserie. Ce locuri de muncă sunt disponibile

Pe platforma de recrutare ejobs am regăsit mai multe anunțuri de angajare postate de Cartofisserie. Concret, compania caută să angajeze pe mai multe poziții, printre care și șef locație /Adjunct șef locație (pentru orașele București și Sibiu), dar caută și persoane care să prepare și să servească produsele restaurantului.

Printre beneficiile pe care le oferă Cartofisserie se numără:

  • Salariu de bază atractiv plus bonusuri de performanță;
  • Tichete de masă în valoare de 30 lei/zi;
  • Creșteri salariale corelate cu vechimea și implicarea la locul de muncă;
  • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
  • Prime de sărbători;

Cartofisserie este un lanț de restaurante care comercializează cartofi, fiind fondat de Tudor şi Dragoş Comăniciu, foşti proprietari ai companiei Delaco. Businessul cu cartofi prăjiţi a pornit în 2006, în Braşov. Cartofisserie activează de cinci ani pe piața locală, fiind prezent în 13 orașe, prin cele 34 de locații deschise. În cadrul companiei activează 200 de angajați. În 2021, ultimul an pentru care există date la Ministerul Finanțelor Publice, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 36,4 milioane de lei și un profit net de 1,39 milioane de lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri