Poșta Română, cel mai mare angajator din România anunță pentru prima dată că lansează un program de practică pentru studenții din țară. Compania pune la dispoziție 21 de poziții de internship pentru studenții care sunt interesați să facă practică.

„Ne așteptăm ca un număr de 15.000 de angajați să atingă vârstă pensionarii în următorii 10 ani. Deci 65% dintre angajați care vor părăsi compania (...) Vă anunț în premieră că vom lansa un program de practică. Suntem deschiși să aducem tineri în companie. Vom avea 21 de posturi deschise. Cei interesați ne pot contacta săptămâna aceasta”, a declarat Irina Smărăndița, Consilier Director General Compania Naţională Poşta Română, în cadrul unei conferințe organizate de Universitatea Româno-Americană.

Compania Națională Poșta Română are 2.000 de sedii în țară și un număr de 23.000 de angajați. Compania a început recent un proces de restructurare la nivelul forței de muncă, ce cuprinde aproximativ 1.000 de oameni. Toți acești angajați vor avea opţiunea să rămână în companie pe alte funcţii.

Sursa foto: Poșta Română

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri