HCLTech, companie care oferă servicii de consultanță și servicii IT, anunță că va face recrutări în România. În acest sens, compania va angaja încă 1.000 de specialiști nivel local pe parcursul următorilor doi ani.

HCLTech este prezentă pe piața din Romania de cinci ani, iar în acest context se pregătește să-și extindă birourile din București și Iași. O treime din cele 1.000 de poziții vor fi deschise pentru absolvenții facultăților de profil, ce vor fi recrutați pe baza unor parteneriate cu universități românești de top.

De asemenea, HCLTech oferă în România un program mai amplu de internship, care pregătește studenții pentru pozițiile entry-level din sectorul IT. Mai mult, compania desfășoară alături de angajații săi multiple proiecte și inițiative ESG menite să aibă un impact pozitiv asupra mediului și societății.

Investim în a crea oportunități pentru pasionații de IT din România astfel încât aceștia să urmeze cariere în domeniul tehnologiei. Acum că ne aflăm în pragul aniversarii a 5 ani de HCLTech în România și ne pregătim pentru următoarea etapă din procesul nostru de dezvoltare, rămânem la fel de dedicați dorinței de a oferi «supercharging progress» oamenilor și progresul comunităților noastre.

Iulian Păduraru, Country Manager HCLTech România

În prezent, compania are aproximativ 1.000 de angajați în România, care oferă clienților din întreaga lume servicii din zona digitală, software, de inginerie și cloud.

Sursa foto: HCLTech

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri