Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s România caută să angajeze peste 1.000 de persoane la nivel național. Compania oferă oportunități de angajare și dezvoltare pentru tinerii care fac primii pași în plan profesional și se adresează tuturor celor care își doresc să pună bazele unei cariere în cadrul lanțului de restaurante cu servire rapidă.

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul campaniei, alături de 120 de locuri în cadrul programului de dezvoltare profesională Manager Trainee, prin care tinerii pot accesa poziții de management în restaurant. Locurile de muncă includ toate pozițiile disponibile în toate restaurantele McDonald’s din țară: Crew Member (lucrător comercial), Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate).

Peste 45% dintre colegii noștri fac parte din Generația Z, iar mulți dintre aceștia se află la primul job. De aceea e important să fim atenți la nevoile lor și să menținem deschis dialogul dintre noi. Iar ceea ce ne interesează atunci când ne uităm la un candidat este pasiunea lui, îndemânarea și disponibilitatea pentru lucrul în echipă.

Paul Drăgan, Director General McDonald’s România

Salarii McDonald’s. Câți bani primește un tânăr fără experiență

Pachetul salarial pentru un nou angajat variază în funcție de poziția ocupată și de numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă în valoare de 30 de lei pe zi, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend și bonusuri acordate în funcție de rezultatele obținute de restaurant. De asemenea, începând cu 1 aprilie, angajații din restaurante beneficiază de abonamente medicale și servicii de telemedicină.

McDonald’s România angajariSursa foto: Shutterstock

Astfel, pentru o normă de 8 ore, un Crew Member (lucrător comercial) poate ajunge la un pachet salarial de până la 3.200 de lei net, un Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate) poate obține un venit de până la 3.500 de lei net, iar un Manager Trainee de până la 4.000 de lei net.

Toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani, cu sau fără experiență, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare, pot aplica pentru noile oportunități de angajare din cadrul campaniei de recrutare.

McDonald’s deține în România 96 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 50 restaurante cu McDrive și 53 de cafenele McCafé. Ân cadrul lanțului de restaurante lucrează 5.400 de angajați

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri