Lidl România o numește pe Ionela Sulugiuc în Consiliul de Conducere al companiei, ca Director Național de Resurse Umane. Din această poziție, ea coordonează întreaga activitate de resurse umane a Lidl România, companie cu o echipă formată din peste 10.500 de membri la nivelul întregii țări.

Cine este Ionela Sulugiuc

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, Ionela Sulugiuc s-a alăturat echipei Lidl România în 2020, în calitate de HR Business Partner Regional. Timp de aproape 3 ani în care a ocupat acest rol, Ionela a contribuit, alături de echipele de resurse umane din întreaga țară pe care le coordona, la reorganizarea activităților administrative și de resurse umane, și ulterior la dezvoltarea acestora cu noi roluri și noi atribuții, integrând în strategia companiei funcția de HR ca partener de business. Mai mult, Ionela a inițiat implementarea conceptului strategic de HR Business Partner la nivelul tuturor celor șase sedii regionale Lidl România.

De la începutul acestui an, Ionela și-a continuat misiunea de a contribui la dezvoltarea strategică a proceselor și programelor de resurse umane la nivelul întregii companii, ocupând funcția de Director Resurse Umane Național interimar. De la 1 mai 2023, Ionela Sulugiuc își continuă cariera în funcția de Director Național de Resurse Umane și membru al Consiliului de Conducere Lidl România.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 10.500 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.000 de magazine și peste 200 de centre logistice și depozite în 31 de țări.

Sursa foto: Lidl

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri