Adobe România, producător de software și subsidiara locală a gigantului american cu acelaşi nume, anunță că introduce un concediu de 25 de zile pentru angajații săi.

Pe lângă un concediu de 25 de zile, Adobe România oferă angajaților și bonusuri financiare anuale pentru performanță, dar și acțiuni tranzacționabile pe bursă. În plus, există și beneficii non-financiare precum cele de sănătate, programe de dezvoltare personală și profesională, experiențe inedite la birou, decont pentru echipamente sau abonamente sportive, zile libere, reduceri și beneficii centrate pe wellbeing.

Când vine vorba de satisfacția la locul de muncă, salariul rămâne, bineînțeles, un factor extrem de important, dar nu mai este suficient pentru motivarea angajaților, cel puțin într-o industrie competitivă, cum e cea de IT. Nivelul salarial, pachetul de beneficii, oportunitățile de învățare și dezvoltare, dar mai ales, echilibrul între viața personală și profesională, timp liber și flexibilitate sunt elemente centrale în strategia noastră de atragere a talentelor și retenția de personal.

Cris Radu, Site Leader Adobe România și Vice President of Engineering

Cel mai prețuit beneficiu: timp liber

Asistență financiară pentru adopția unui copil, buget pentru activități sportive, contribuții la plata pensiei pilonul 3, asigurare privată de sănătate, inclusiv dentară, atât pentru angajații Adobe, cât și pentru familiile acestora, dar și acțiuni tranzacționabile la bursă sunt doar câteva dintre beneficiile care completează oferta salarială a angajaților Adobe, mai anunță compania.

Iar dacă valoarea beneficiilor financiare extra-salariale poate ajunge la zeci de mii de dolari anual, în funcție de vechime și performanță, cel mai apreciat beneficiu non-financiar oferit de Adobe, care vizează toți angajații companiei, este acordarea zilelor libere suplimentare.

„Acordăm o importanță foarte mare beneficiilor centrate pe wellbeing. Toți angajații beneficiază de un program prin care pot folosi serviciile unui psiholog, pot apela gratuit și la serviciile unui consultant financiar, au acces gratuit la cursuri ori sesiuni de meditație. Desigur, actualizăm constant pachetul de beneficii extrasalariale, în funcție de așteptările angajaților, de context, de nevoi, de dorințe. Dacă în pandemie am gândit ca beneficiu un număr suplimentar de zile libere, anual, la nivelul întregii companii, de anul acesta, am crescut și numărul de zile de concediu de odihnă plătit, la 25 de zile. În plus, zilele libere naționale care cad în zilele de weekend sunt recuperate în zilele de vineri sau luni adiacente acelui weekend”, adaugă Cris Radu.

Adoba România face angajări

Adobe România care este cel mai mare centru Adobe din Europa axat pe dezvoltarea de produse software, numără peste 1.000 de angajați. Compania anunță și că va face recrutări în următoare perioadă. Pozițiile deschise cuprind toate nivelele de experiență de la entry-level la senior level și management, procesul de recrutare fiind centrat pe specialiști în dezvoltare software în diferite limbaje de programare, respectiv Java, JavaScript, C++ sau Site Reliability Engineering. Joburile vacante pot fi văzute pe site-ul companiei, la secțiunea „Careers”.

Adobe România a încheiat anul 2021 (ultimul pentru care sunt raportate date la Ministerul Finanțelor) cu o cifră de afaceri de 278,7 milioane de lei și cu un profit de 17,5 milioane de lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri