A&D Pharma, grupul olandez care detine lantul de farmacii Sensiblu si distribuitorul de medicamente Mediplus, a anuntat astazi numirea unui nou CFO, in persoana lui Roger de Bazelaire, dupa demisia din functie a lui Florin Buligoanea, care va parasi si Consiliul de Administratie al holdingului.
Roger de Bazelaire are o experienta de peste 12 ani in Europa de Est, lucrand pentru mari companii ca Dresdner Kleinwort Capital in Varsovia, in calitate de partener si director general. Mai recent, acesta a ocupat functia de CFO al Companiei Nationale Poloneze de Telecomunicatii, parte a grupului France Telecom. Absolvent al Scolii de Management HEC din Paris, noul CFO al A&D Pharma detine si o diploma in filosofie de la Universitatea Sorbona.

Numirea in functie a lui Roger de Bazelaire reflecta strategia grupului olandez de a-si extinde activitatile in afara Romaniei, cu precadere in Europa Centrala si de Est, conform declaratiilor reprezentantilor companiei.

“Roger are o experienta bogata in consultanta si administrarea financiara a unor companii mari din Europa Centrala si de Est. El are aptitudinile necesare pentru a consolida pozitia A&D Pharma ca lider in domeniul distributiei, marketing-ului si vanzarii cu amanuntul a produselor farmaceutice in afara granitelor Romaniei”, au afirmat Dr. David Ebsworth, Presedinte al A&D Pharma si Dragos Dinu, CEO al A&D Pharma.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri