Salariul unui General Manager in Asigurari depaseste 1.500 de euro

In prezent, piata locala a asigurarilor este foarte competitiva si in plina ascensiune datorita dezvoltarii pilonului de pensii private. Astfel, anul 2007 a adus pentru sectorul asigurarilor cea mai importanta crestere a numarului de locuri de munca.

Denumire job: General Manager Asigurari

Nivel cariera: Cei care isi doresc si candideaza pentru un astfel de job nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor este de peste 3 ani.

Salariu: Salariul de pornire in majoritatea companiilor din Bucuresti este de 1.000 de euro si poate depasi cu usurinta 1.500 de euro. Valoarea sa variaza insa de la o companie la alta in functie de numarul de salariati sau de responsabilitatile atribuite.

Studiile superioare de specialitate in domeniul financiar, juridic sau tehnic sunt obligatorii.

Companiile solicita ca un candidat pentru pozitia de General Manager Asigurari sa posede abilitati excelente de comunicare, organizare si negociere. De asemenea experienta intr-o companie de asigurari sau in management reprezinta un avantaj major.

Candidatul trebuie sa posede bune abilitati de operare PC, sa cunoasca la nivel avansat limba engleza, germana sau franceza si sa aiba carnet de conducere categoria B.

Beneficii extrasalariale: In afara unui salariu atractiv si oportunitatea de se dezvolta profesional, pachetul de beneficii extrasalariale oferit de companii include asigurare medicala si masina de serviciu.

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara de asemenea cursuri de specializare platite de companie, telefon de serviciu si notebook.

Parcurs profesional: Oportunitatile de promovare pentru un General Manager Asigurari exista atat in companiile mici cat si in cele mari. Astfel, un bun General Manager in Asigurari va trebui sa se ocupe nu numai de conducerea, coordonarea si gestionarea intregii activitati a companiei de asigurari ci si de implementarea si dezvoltarea de strategii care sa asigure atingerea obiectivelor stabilite.

Avantaje: Mai mult decat in cazul altor job-uri, un General Manager Asigurari are posibilitatea de a dezvolta o cariera intr-un domeniu extrem de competitiv pe piata muncii si sa obtina castiguri salariale deosebite.

Dezavantaje: Printre principalele dezavantaje se numara programul incarcat, dar si disponibilitatea pentru intalniri de afaceri, chiar si in week-end.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri