Denumire job: Credit Risk Supervisor

Nivel cariera:
Cei care isi doresc si candideaza pentru un astfel de job nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor este de peste 3 ani.

Salariu: Salariul de pornire in majoritatea companiilor din Bucuresti este intre 1.500 si 1.700 de euro Valoarea sa variaza insa de la o companie la alta in functie de numarul de salariati sau de responsabilitatile atribuite. In provincie, salariul porneste insa de la 1.000-1.200 de euro.

Studiile superioare de specialitate in domeniul financiar sunt obligatorii.

Companiile solicita ca un candidat pentru pozitia de Credit Risk Supervisor pun in primul rand accent pe experienta dobandita intr-o functie similara. In general, o experienta de minim 2 ani
in activitati de consumer finance.

In plus, un bun candidat pentru aceasta pozitie trebuie sa posede bune abilitati de comunicare si gandire analitica, sa demonstreze ca poate lucra eficient si functional cu echipa sa, sa fie o fire deschisa si sa fie dispus sa calatoreasca.

Candidatul trebuie sa posede bune abilitati de operare PC, sa cunoasca la nivel avansat cel putin o limba straina, cea mai solicitata fiind limba engleza. Cunoasterea oricarei alte limbi straine constituie un avantaj.

Citeste si:

Beneficii extrasalariale: In afara unui salariu atractiv si oportunitatea de se dezvolta profesional, pachetul de beneficii extrasalariale oferit include in general si posibilitatea castigarii unui comision important.

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara de asemenea cursuri de specializare si indrumare profesionala platite de companie, oferirea de conditii optime pentru indeplinirea obiectivelor stabilite.

Parcurs profesional: Oportunitatile de promovare pentru un Credit Risk Supervisor exista la nivelul oricarei companii indiferent de talia acesteia. Astfel, un bun Credit Risk Supervisor va trebui sa se ocupe nu numai de implementarea si coordonarea unui sistem de monitorizare a creditelor, a strategiilor managementului de risc, ci si realizarea analizelor in vederea optimizarii serviciilor de credite, prezentarea de noi strategii pentru a preveni situatiile de risc.

Avantaje: Mai mult decat in cazul altor job-uri, un Credit Risk Supervisor are posibilitatea de a dezvolta o cariera intr-un domeniu extrem de competitiv, pe piata muncii si sa obtina castiguri suplimentare consistente

Dezavantaje: Printre principalele dezavantaje se numara programul incarcat, deplasari, cat si o mare responsabilitate pentru toate actiunile desfasurate.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro