JobShop 2008, a 13-a editie a celui mai mare targ de locuri de munca adresat studentilor si absolventilor din toate universitatile bucurestene, organizat de BEST Bucuresti, isi deschide portile. Universitatea POLITEHNICA Bucuresti gazduieste in perioada 24-28 Martie 2008 peste 100 de companii si parteneri media.
Studenti, masteranzi, doctoranzi, absolventi ai universitatilor bucurestene sunt invitati sa participe la prezentari de companie, seminarii si traininguri, iar in ziua de standuri, 27 Martie, au si posibilitatea sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante, care au pregatit oferte de job-uri, internship-uri si burse.

JobShop este un proiect BEST realizat la nivel national, in toate cele 5 grupuri locale din tarã (Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara). In anul 2007, evenimentul a reunit 211 de companii ce si-au prezentat oferta de job-uri. In momentul de fata JobShop continua sa ofere oportunitati in cariera studentilor din cele mai importante centre universitare din tara. Informatii despre agenda de desfasurare a fiecarui JobShop pot fi aflate accesand www.jobshop.ro.

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizatie studenteasca non-profit ce reuneste studenti ai universitatilor cu profil tehnic din 77 de universitati europene, din 29 de tari. Cele trei directii BEST sunt: educatie complementara, suport in cariera si facilitarea comunicarii intre companii si universitate. Aliniindu-se celei de-a doua directii, JobShop asigura interactiunea intre studenti, mediul academic si mediul de afaceri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri