Conducerea societatii Fata Asigurari Agricole a decis, in sedinta din 29 februarie, numirea lui Fanel Plopeanu in functia de director general al companiei, in locul lui Anghel Burghila, a anuntat compania.
Pozitia de director general al Fata Asigurari ramasese vacanta, dupa ce actionarul societatii a aprobat cererea de retragere a lui Anghel Burghila din toate functiile detinute, potrivit companiei.

Fanel Plopeanu va asigura conducerea executiva a societatii, alaturi de directorul general adjunct al societatii, Paul Ciobotaru. "Plopeanu este unul dintre specialistii recunoscuti ai pietei asigurarilor, cu experienta manageriala in importante companii din piata", informeaza oficialii companiei.

Odata cu schimbarea managementului, actionarii societatii au in vedere dezvoltarea ulterioara a companiei in baza strategiilor aprobate in aceeasi sedinta a consiliului de administratie.

Fata Asigurari Agricole, societate membra a grupului Generali, are ca actionari Fata Assicurazioni Danni SpA, societate lider de piata pe segmentul asigurarilor agricole din Italia, si Fata Vita SpA.

Divizia specializata de asigurari agricole a grupului italian Generali - FATA Assicurazioni - a preluat in toamna lui 2006 compania Asigurari Global, care a devenit ulterior Fata Asigurari Agricole.

Fata Asigurari a inregistrat prime brute subscrise de peste 9 milioane euro in 2007, peste estimarile initiale de 7,5 milioane euro, declarase Anghel Burghila la jumatatea lunii ianuarie. Potrivit acestuia, Fata Asigurari a platit deja daunele pentru 2007, care s-au ridicat la 3,5 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri