Vlad Stoica, in varsta de 26 de ani, este noul director general pentru Romania al Power Plate International.
Vlad Stoica are experienta in vanzari si a preluat conducerea acestui business intr-o etapa de crestere globala a acestei marci. Pentru 2008, Stoica si-a propus dezvoltarea brandului Power Plate,unul dintre cele mai renumite brand-uri de fitness din lume, printr-o strategie de marketing inovativa si energica si are ca obiectiv dublarea cifrei de afaceri fata de anul anterior.

Potrivit noului director general al Power Plate, produsul are toate argumentele pentru a se impune: “Segmentul de piata pe care il tinteste Power Plate este unul unde competitia practic nu exista. Power Plate este un produs nou, cu o utilizare multipla, atat pentru a te pastra in forma, a te antrena pentru performanta cat si pentru infrumusetare si recuperare, in cazul sportivilor si persoanelor varstnice. Practic, Power Plate este un stil de viata, total adaptat ritmului alert al vietilor noastre in care ne este adesea greu sa ajungem la sala sau sa facem sport.”

Pietele de fitness, wellness si beauty in Romania vor traversa anul acesta o perioada de crestere rapida, chiar mai accentuata decat in ultimii doi ani, este de parere Vlad Stoica. Romanii devin din ce in ce mai constienti de nevoia de a se simti bine, de a se pastra in forma, de a fi sanatosi, iar mijloacele prin care fac acest lucru infloresc la tot pasul: sali de sport, spa-uri, saloane de infrumusetare, studiouri de wellness cu discipline de la aerobic la pilates, spinning, taebo sau activitati outdoor.

Power Plate a fost lansat in Romania in anul 2006 si reprezinta o realizare tehnologica de exceptie: vibratiile, impulsurile musculare sunt stimulate pentru a produce in timpul unei sesiuni scurte rezultatul a ore intregi de antrenament clasic, in acelasi timp protejand articulatiile.

Vlad Stoica a condus cu succes echipa de vanzari care a lansat Technogym in Romania, consolidandu-si astfel numele pe piata de fitness, si este cunoscut si pentru calitatile de sportiv. In anul 2006 Stoica a fost unicul participant roman la campionatul european al triatlonului IRONMAN (Frankfurt). Pentru ca aceasta este una dintre cele mai dure competitii sportive din lume – 3,8 km inot, urmati de 180 km bicicleta si 42 km alergare, fara pauze intre probe – Men’s Health l-a numit pe Vlad Stoica „Romanul de fier”. Pana acum, Vlad Stoica a participat la patru evenimente IRONMAN.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri