Tomasz Pawlowski,noul General Manager al companiei Mars Romania, este un manager cu experienta, un specialist de top in domeniul vanzarilor, avand un parcurs profesional de 15 ani in cadrul companiei Mars. Pawlowski preia conducerea Mars Romania dupa ce, in ultimii doi ani, a detinut functia de Director de Vanzari pentru regiunea tarilor baltice.

Inca din 1993, cand s-a alaturat companiei Mars Polonia ca reprezentant vanzari, Tomasz Pawlowski s-a perfectionat continuu in cadrul companiei pentru a deveni un profesionist valoros si un lider in business-ul Mars Dupa absolvirea facultatii, el a decis sa se alature echipei Mars, incepandu-si cariera ca reprezentant vanzari, pe o pozitie de entry-level. Cu timpul, Tomasz Pawlowski a fost promovat Area Sales Manager, Regional Sales Manager pentru zona de nord-vest si sud a Poloniei, devenind apoi Field Sales Manager pentru Polonia si ulterior National Key Account pentru Polonia. Datorita realizarilor exceptionale obtinute, in 2005 a preluat functia de Director de Vanzari pentru regiunea tarilor baltice.

,,Cariera mea este strans legata de Mars intrucat, de-a lungul anilor, am avut ocazia de a lucra pentru aceasta companie in trei tari in afara de Polonia. Romania este cea de-a patra tara in care ma alatur echipei Mars si astept cu nerabdare sa lucrez alaturi de echipa de aici pentru a ne consolida pozitia de lider pe care o detinem deja pe piata locala a batoanelor de ciocolata si a hranei pentru animalele de companie” a declarat Tomasz Pawlowski.

Mars Romania este un important jucator pe piata din regiunea Europei Centrale si de Est inca din 1994, cunoscand una dintre cele mai rapide dezvoltari din randul companiilor FMCG de pe piata europeana. Portofoliul Mars cuprinde marci precum Whiskas®, Pedigree®, Chappi®, Kitekat®, Sheba®, Caesar® si Trill® pe segmentul hranei pentru animale, Mars®, Snickers®, Twix®, Bounty® si Milky Way® pe segmentul batoanelor de ciocolata si Uncle Ben’s® si Dolmio® pe segmentul produselor alimentare.

„Piata din Romania este dinamica si are un extraordinar potential de dezvoltare. Suntem decisi sa sprijinim activ si in mod decisiv evolutia sa, anticipand in mod constant dorintele consumatorilor si venind in intampinarea cerintelor lor,” a mai adaugat Tomasz Pawlowski.

Tomasz Pawlowski, in varsta de 40 de ani, este casatorit, are doua fiice, de 5 ani si respectiv 17 ani si locuieste acum in Bucuresti impreuna cu intreaga familie. Este pasionat de motociclism, calatorii si este fascinat sa descopere Romania si limba romana.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri