Potrivit studiului, orice organizatie poate urmari si evalua impactul pe care practicile de managementul angajatilor imbunatatesc sau nu performantele companiei.

In mod concret, daca o companie alege sa investeasca cu 10% mai mult in activitatile de managementul angajatilor, profitul pe care un angajat il aduce companiei poate ajunge chiar si la suma de 1.500 de lire pe an.

De asemenea, studiul a subliniat ca organizatiile mai tinere au inregistrat rezultate mai bune decat companiile cu o vechime mai mare. In plus, chiar daca majoritatea companiilor au investit in puterea de munca, posibilitatea de a obtine rezultate si mai performante a fost pusa in evidenta de rezultatele studiului.

Citeste si:

Companiile care au inregistrat rezultate foarte bune, situandu-se printre organizatiile cu cea mai buna politica de managementul angajatilor, au investit si in imbunatatirea mediului de lucru al salariatilor.

O abordare proactiva a managementului si dezvoltarii aptitudinilor angajatilor pot juca un rol important in succesul unei companii. Orice organizatie care isi doreste maximizarea performantelor trebuie sa adopte astfel de programe de management.

Studiul a fost realizat in randul a 3.000 de angajati si a urmarit impactul pe care acestia il au asupra imbunatatirii performantelor companiei.