On the move: Orkla Foods Romania are un nou director executiv

Compania Orkla Foods Romania (OFR) a numit-o in functia de director executiv, de la 1 martie, pe Manuela Banu, fost director de operatiuni pentru toate activitatile Orkla din Romania, respectiv productie, tehnic, mentenanta, achizitii si logistica.

"Pe termen scurt voi stabili noua strategie de dezvoltare si categoriile pe care ne vom concentra tinand cont de conditiile actuale ale pietei", a declarat Manuela Banu.

Potrivit directorului general si CEO pentru Orkla Foods CEE, Uwe F. Birkkjaer, noul director executiv cunoaste afacerea din Romania. "Initial se ocupa de afacerea cu produse profesionale si de vanzari, ulterior competenta sa extinzandu-se si asupra operatiunilor din cadrul companiei. Asta spune mult despre personalitatea sa", a spus Uwe F. Birkkjaer.

Manuela Banu are o experienta de sase ani in industria alimentara si s-a alaturat echipei Orkla in 2002. Din punct de vedere al operatiunilor, Manuela Banu a coordonat procesul de integrare al companiilor Ardealul si Royal Brinkers.

Orkla Foods Romania este membra a grupului Orkla, una dintre cele mai mari companii cotate la bursa din Norvegia, care activeaza in domeniile bunurilor de consum de marca, materialelor speciale, chimiei si investitiilor financiare. Divizia de produse alimentare a grupului detine unitati de productie in 14 tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri