Goodyear Dunlop Tires Romania anunta numirea lui Ovidiu Balan in functia de director general pentru Romania si Bulgaria al companiei incepand cu data de 1 martie.
Ovidiu Balan, in varsta de 40 de ani, si-a inceput activitatea in cadrul companiei Goodyear acum aproape 7 ani, ca Brand Coordinator la biroul de reprezentantã Goodyear Luxembourg Tires SA, iar inaintea primirii noilor responsabilitati a fost Sales Manager Consumer Tires in cadrul filialei din Romania pentru mai bine de 4 ani. Expertiza sa in domeniile operational, vanzari si marketing au contribuit la obtinerea unor performante de exceptie ale organizatiei locale.

Noul director general a fost selectat din randul managerilor sai de vanzari pe baza succeselor obtinute pana in prezent, precum si a calitatilor sale manageriale si personale deosebite. Contribuind la cresterea semnificativa a mediei de vanzari anuale si a profitului brut, precum si la consolidarea produselor companiei ca lideri de piata pe segment, la schimbarea modelului de afaceri de la vanzarea catre distribuitori la vanzarea directa si mai ales la deschiderea legala a entitatii Goodyear in Romania, Ovidiu Balan se confirma in noua sa pozitie ca fiind alegerea potrivita.

“Drumul deschis de Octavian Velcan spre performanta pe care filiala din Romania a companiei Goodyear o are in prezent va fi continuat incepand cu aceasta luna de Ovidiu Balan, fost Sales Manager Consumer Tires. Atat promovarea lui Octavian Velcan, numit de la inceputul anului director pentru regiunea Orientul Mijlociu, cat mai ales succesele pe care le-a realizat in fosta sa functie au influentat considerabil cautarile noastre pentru gasirea unui nou lider. Ovidiu Balan este astfel persoana cea mai potrivita pentru a duce mai departe pe calea succesului compania pe care o reprezentam”, a declarat Alina Mihaescu, Marketing Coordinator pentru Romania si Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires Romania.

“Selectia s-a dovedit a fi una extrem de dificila. Toti membrii actualei echipe a filialei din Romania au realizat performante deosebite pe segmentele lor de afaceri, fiind astfel candidati redutabili pentru noua functie de conducere”, a mai adaugat aceasta.

“Lucrand de aproape 7 ani in pozitii cheie in cadrul companiei Goodyear, Ovidiu Balan si-a demonstrat calitatile prin realizari majore. Suntem cu totii convinsi ca traseul sau ascensional nu se va opri aici si ne bucuram in momentul de fata ca echipa va fi condusa de o persoana remarcabila, inclinata spre performanta, dezvoltare continua si succes”, a subliniat inca o data Alina Mihaescu.

Ovidiu Balan si-a preluat noile indatoriri si responsabilitati inca de la inceputul lunii curente, inlocuindu-l pe Octavian Velcan. Fostul director general pentru Romania si Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires Romania, Octavian Velcan, a fost prezent in functii de conducere in cadrul acestei filiale a producatorului american de anvelope de inalta si ultra inalta performanta inca din 1999, si incepand cu acest an va fi noul director al companiei Goodyear pentru regiunea Orientul Mijlociu, cu sediul in Dubai.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri