Cristina Tabacariu a fost promovata in functia de Manager Marci Proprii in cadrul Real Hypermarket Romania, in timp ce Hakan Cakici a preluat pozitia de Manager al Diviziei Dry Food.
Cristina Tabacariu (foto stanga) a fost promovata in functia de Manager Marci Proprii in cadrul realHypermarket Romania. Cu o vasta experienta nationala si internationala in retail, care include Metro Cash & Carry Romania si Austria, Cristina se va ocupa de dezvoltarea marcilor proprii, divizie nou creata, care presupune o actiune interdepartamentala in cadrul real Romania si una intercompanii in cadrul METRO Grup la nivel international. Anterior acestei pozitii Cristina a condus Divizia Dry Food de la realHypermarket Romania.

Pozitia ocupata pana acum de Cristina Tabacariu a fost preluata de Hakan Cakici (foto dreapta). Cu o experienta de 10 ani in retail, Hakan si-a inceput cariera in cadrul METRO Group in anul 1999, cand s-a alaturat diviziei de vanzari realHypermarket Turcia, ca specialist cumparari. In anul 2005 a venit in Romania, unde a preluat departamentul de Bauturi si Tutun, in calitate de Category Manager. Hakan a absolvit Universitatea Tehnica din Istambul si detine un certificat MBA in Business Administration.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri