Iulian Zonenstain este noul director general al Holdamann Europe, companie care se ocupa de importul si promovarea produselor de igiena pe piata central si est-europeana.

Incepand cu luna martie Iulian Zonenstain, este noul director general al Holdmann Europe. Zonenstain, de profesie medic, a lucrat timp de zece ani in GSK Pharmaceuticals, unde a detinut si pozitii de top management din cadrul companiei.

De asemenea, Holdmann Europe l-a numit pe Alin Gherman in functia de european sales coordinator. Gherman a lucrat timp de opt ani in departamentul de vanzari al Procter & Gamble Professional.

Inca de la sfarsitul anului trecut Holdmann a trecut printr-un proces de reorganizare, devenind un grup de companii care distribuie produse de curatenie igiena profesionala, food solutions, echipamente gastro-tehnologice, asigura service specializat si servicii de logistica.

Divizia de igiena a grupului este reprezentata prin doua companii distincte: Holdmann Europe (importa si dezvolta un portofoliu de produse de igiena si curatenie pentru piata est-europeana) si Holdmann Hygiene Solutions (principalul distribuitor al Holdmann Europe in Romania; asigura vanzarea, distributia, consultanta, service-ul si menetenanta pentru produsele de curatenie si igiena profesionala).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si