Anca Topliceanu, Nicoleta Gavrila si Mona Sandu sunt cei trei juniori care au intrat in echipa agentiei de relatii publice The Practice.
Anca Topliceanu va lucra ca PR Executive pentru contul GE Money, alaturi de Alina Mincan Tataru, Consultant in echipa The Practice. Anca este studenta in anul patru la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. In anul 2006 a fost finalista la Olimpiadele Comunicarii si a intrat apoi in echipa Leo Burnett & Target ca Junior Brand Communication Executive Balkans, lucrand pentru clientul Procter&Gamble. In 2007 a beneficiat de o bursa de studii la un Institut de Media si Comunicare din Germania, dupa care s-a intors in grupul Leo Burnett, de data aceasta la The Practice.

„Am intalnit-o pe Gabriela Lungu in primul an de facultate, la un workshop organizat de PRIME Romania, Asociatia Studentilor la Relatii Publice. Atunci ea mi-a vandut un pont, care imi este de folos si azi: cand cineva important iti spune sa i te adresesezi la pertu, nu rata ocazia s-o faci din urmatoarea secunda. Si i-am spus Gabi. Asa a inceput povestea”, spune Anca Topliceanu.

Nicoleta Gavrila (foto) este studenta in anul IV la Facultatea de Litere, sectia Comunicare si Relatii Publice, si va lucra ca PR Assistant alaturi de Oana Bulexa, Consultant The Practice. Inainte de a fi cooptata in echipa The Practice, Nicoleta a desfasurat activitati de voluntariat in cadrul PRIME Romania, unde a luat parte la organizarea celor mai importante evenimente ale asociatiei, Congresul National al Studentilor la Comunicare si Relatii Publice si PR Tea. In plus, a lucrat timp de un an ca PR Assistant la Agentia de Monitorizare a Presei, implicandu-se in implementarea mai multor campanii sociale si in procesul de rebranding al AMP.

„Tinteste sus si vei ajunge acolo! Acesta este moto-ul dupa care imi conduc viata. Ca orice student care vrea sa ajunga consultant in relatii publice, mi-am dorit sa pot invata de la cei mai buni. THE PRACTICE mi-a dat aceasta sansa, stabilindu-mi totodata o noua tinta: aceea de a respecta standardele de profesionalism ale agentiei“, spune Nicoleta Gavrila.

Mona Sandu s-a alaturat echipei The Practice pe pozitia de PR Assistant. Impreuna cu Alex Filip, Consultant, va lucra pe conturi din domenii precum software, auto-moto sau real estate. Studenta in ultimul an la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Universitatii din Bucuresti, Mona a mai participat in ultimii ani la trei scoli de vara in strainatate, iar de curand s-a intors din Ljubljana, de la un schimb de experienta in PR. Desi nu a mai lucrat intr-o agentie de relatii publice pana acum, Mona a acumulat experienta prin voluntariat pentru diverse ONG-uri si institutii din capitala. Vorbeste fluent engleza, franceza si italiana si este pasionata de astronomie, desen, volei sau plimbarile cu bicicleta.

„Imi doream sa ajung la The Practice, dar credeam ca voi reusi acest lucru dupa multi ani de experienta in PR. Nu a fost asa si sunt deja parte din echipa, deoarece pentru colegii mei au contat mult mai mult entuziasmul, proactivitatea si pasiunea mea pentru relatii publice”, afirma Mona Sandu.

Agentia The Practice este o companie de consultanta in relatii publice axata pe strategie si creativitate, dedicata construirii si protejarii brandurilor din Romania.

Pe plan local, agentia este parte din Leo Burnett Group, unul dintre cele mai importante si mai apreciate grupuri de comunicare din Romania. Agentia este totodata partenerul exclusiv in Romania al Publicis Consultants | Worldwide, reteaua internationala de consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice a Publicis Groupe.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri