Nickolaos Choumis a fost numit Director al Diviziei de Vanzari si Relatii cu Clientii Cosmote Romania, inlocuindu-l pe Vassilios Trochalidis, al carui mandat de trei ani in cadrul companiei s-a incheiat.

In calitate de Director al Diviziei de Vanzari si Relatii cu Clientii, Choumis va coordona o echipa de aproximativ 500 de specialisti. El s-a alaturat Grupului OTE in ianuarie 2007, unde a ocupat functia de Director de Vanzari Servicii Date al OTEGlobe. Choumis are o experienta de peste 15 ani in domeniul telecomunicatiilor, detinand functii de conducere in companii din Grecia, precum Q-Telecom, Vodafone, Unifon si CosmoLine.

In varsta de 40 de ani, Nickolaos Choumis (foto) este licentiat in Fizica la Universitatea din Atena, detine o diploma de MBA la Universitatea de Economie si Afaceri din Atena si a absolvit un master in Ingineria Comunicatiilor prin Satelit la Universitatea din Surrey, Marea Britanie.

Grupul Cosmote a atins venituri de 3,06 miliarde de euro in anul 2007, mai mari cu 28,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea consolidata a EBITDA a fost de 985,9 milioane de euro in anul 2007, inregistrand o crestere de 12,5% fata de anul 2006. In aceeasi perioada, veniturile nete ale Grupului au ajuns la 361,3 milioane de euro. Grupul inregistra un total de peste 15,5 milioane de clienti la sfarsitul anului 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si