Pentru acest an urmarim “dezvoltarea retelei de vanzare si instruirea personalului pentru subscrierea de produse de asigurari agricole, precum si dezvoltarea de produse noi de asigurare, conform cerintelor clientilor. Pentru 2008 ne-am propus sa inregistram subscrieri de peste 1 milion de euro generate de asigurarile agricole”, declara noul Director Asigurari Agricole Asitrans-EuroIns.

Incepand cu anul 2007 Asitrans-EuroIns ofera clientilor sai si asigurarea culturilor agricole iar in acest an compania va intra pe piata asigurarilor agricole cu intreaga forta de vanzare.

Primele brute subscrise de Asitrans-EuroIns in anul 2007 se ridica la valoarea de 91.173.395 lei. Compania si-a extins reteaua teritoriala pana la aproape 95 de unitati in 2007, urmand ca in acest an sa creasca numarul de unitati cu cel putin 50% fata de 2007. Obiectivele pentru anul 2008 vizeaza un volum al primelor brute subscrise de 50 milioane euro, o cota de piata de 2,3% precum si deschiderea unei noi linii de business.

Asitrans-EuroIns face parte din grupul financiar Eurohold Bulgaria din vara anului 2007. Eurohold a investit 12,5 mililioane de euro pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni al Asitrans Asigurari.