In cadrul activitatii sale profesionale, intre anii 2000-2003, Adrian Chirila a lucrat la Nokia Networks Helsinki ca Senior Software Engineer. Intre anii 2003-2007 a ocupat pozitia de Senior System Integrator in departamentul Technology and Services Development al Vodafone Romania. Printre activitatile desfasurate aici se numara analiza si design-ul solutiilor tehnice precum si coordonarea proiectelor de dezvoltare de servicii VAS (Value Added Services), in domenii cum cum ar fi: mobile banking, mobile payments, servicii SIM, reincarcarea electronica a cartelei preplatite. Adrian Chirila a absolvit in 1997 Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

Adrian Chrilia s-a alaturat echipei Senior Interactive in ianuarie 2007,coordonand pina in prezent, din pozitia de project manager, proiecte de consultanta si implementare de programe de e-mail marketing si marketing online bazate pe platforma CRM Salesforce, una dintre cele mai sofisticate platforme de Customer Relationship Management on-demand disponibile la nivel mondial.

Incepand cu martie 2008, Adrian Chirila ocupa in cadrul Senior Interactive pozitia nou infiintata de Quality Control Manager. Activitatea sa urmareste optimizarea si fluidizarea proceselor, a fluxurilor de lucru si a fluxurilor de informatie dintre departamente, precum si dintre firma si clientii sai. Obiectivul principal este asigurarea unei organizari interne solide in vederea cresterii organice sanatoase a firmei, si consolidarea capacitatii firmei de a livra proiecte complexe, la nivelul de calitate cerut de standardele unor clienti mari si foarte mari.

„Adrian Chirila este un profesionist cu viziune si un om special. Ne-am bucurat foarte mult cand ne-a acordat incredere si a venit sa lucreze cu noi, plecand dintr-o companie de renume pentru a ne impartasi viziunea si increderea in potentialul de dezvoltare al comunicarii online in Romania. Adrian ne-a impartasit din experienta lui operationala in proiecte de anvergura dezvoltate de Senior Interactive in 2007. In 2008, pentru a pune in practica noile noastre directii strategice de dezvoltare, l-am rugat pe Adrian sa preia functia de Quality Control Manger, o pozitie ce ii pune in valoare viziunea de ansamblu asupra proceselor companiei noastre, experienta vasta de project management si capacitatea de a integra informatii provenite din surse diverse: client service, creatie, dezvoltare de software, mecanisme de marketing online. Rigoarea si profesionalismul lui sunt la baza calitatii pe care incercam sa o oferim clientilor nostri”, a declarat Mihai Tataru, Managing Partner la Senior Interactive.

Citeste si:

Senior Interactive este o agentie full-service de comunicare online. Principalele servicii oferite sunt: consultanta si strategia de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design si web development, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimisation, dezvoltarea de advergames si online media planning. Senior Interactive este o companie membra a Senior Group.

Printre clientii Senior Interactive se numara: Alexandrion Romania, Gazeta Sporturilor (Unlimited Sport Media), Heineken Romania (Heineken, Golden Brau, Goesser), Koh-I-Noor Romania, Philip Morris (Marlboro, Parliament, L&M, Virginia Slims), Renault Romania, RTR (Renault Technologie Roumanie), Romconstruct, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Unilever SCE (Sunsilk, Axe).

Senior Interactive a dezvoltat diverse proiecte de comunicare interactiva online si offline, impreuna cu agentii de publicitate ca: Grey Worldwide Romania, Leo Burnett, Lowe Worldwide Romania, McCann Erickson, new media Agency, Propaganda, Publicis, Punct Advertising, Sister, Starcom Direct, TBWA/Merlin, Violet Advertising