Cristi Cretan este noul Corporate & Financial Communications Director al Mmd Corporate, Public Affairs si Public Relations Consultants Romania.

Cristi Cretan (foto) are o experienta de peste 15 ani in domeniul comunicarii, cariera sa incluzand pozitii de top in sectoare precum jurnalism international, comunicare strategica si senior management.

De asemenea, a lucrat opt ani in cadrul agentiei americane de stiri financiare Dow Jones Newswires, in calitate de director al biroului din Romania, unde a coordonat activitatile editoriale pe plan local si regional, cu accent pe sectoarele financiar si de business. A fost totodata colaborator permanent al cotidianului The Wall Street Journal. Pana nu de mult, Cristi Cretan a oferit consultanta strategica de comunicare si public affairs pentru o gama variata de companii, printre care Selex SAS, Alenia Aeronautica si Gripen International.

Cariera lui profesionala a inclus, de asemenea, o pozitie de corespondent al agentiei americane de presa The Associated Press si pozitia de director operational al Mediafax, cea mai mare agentie de presa din Romania.

“Cristi Cretan este un profesionist cu o reputatie excelenta si aduce cu sine o experienta considerabila pe partea de comunicare si media. Suntem convinsi ca expertiza lui in comunicare financiara si corporativa, precum si cunostintele solide pe partea de media, vor contribui la consolidarea pozitiei noastre de lideri in domeniul consultantei in comunicare, cu accent pe sprijinul strategic pe care-l oferim proceselor de Oferte Publice Initiale (IPO), fuziuni si achizitii, managementul situatiilor de criza si relatii guvernamentale”, a declarat, Jan Simunek, General Manager Mmd Romania.

Cristi Cretan a absolvit sectia de Jurnalism si Comunicare in cadrul Universitatii Bucuresti si urmeaza in prezent programul de MBA la Warwick Business School. Vorbeste fluent in limbile engleza si franceza si are cunostinte de sarbo-croata.

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants este o agentie internationala de consultanta in comunicare cu o experienta solida in elaborarea si implementarea campaniilor globale de comunicare si detine un portofoliu de clienti multinationali, dintre care foarte multi au fost listati in topul Fortune 500.

Printre clientii actuali ai Mmd Romania se numara Visa Europe, Bursa de Valori din Viena, Tenaris, Heineken, Intel, easyJet, ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii, Turner Broadcasting, MARS, General Electric, Lenovo, GED, Volksbank Leasing, Discovery Networks Europe, Cartoon Network, BASF, BBC Prime, Starbucks si Century 21.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si