Incepand cu luna aprilie, Beatrice Ene ocupa pozitia de Redactor Sef in cadrul Sapte Seri Media Group. Noul Editor in Chief va coordona activitatea editoriala a revistelor Sapte Seri si Freestyle.

Beatrice Ene (foto), in varsta de 23 de ani, este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti, iar pana in prezent, timp de un an, a ocupat o pozitie similara in cadrul Freestyle, revista de trenduri urbane.

„Beatrice Ene are deja experienta necesara in domeniu, experienta pe care a acumulat-o din pozitia de redactor sef al revistei Freestyle, precum si in cadrul celorlator posturi pe care le-a ocupat cu succes in trecut, de aceea sunt foarte increzator in ceea ce priveste rezultatele pe care le va obtine alaturi de intreaga noastra echipa”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Sapte Seri.

„Ocuparea postului de Editor in Chief in cadrul Sapte Seri Media Group reprezinta o noua etapa efervescenta in cariera mea si in acelasi timp o oportunitate de a lucra alaturi de o echipa deosebit de dinamica. Provocarea este cu atat mai mare, cu cat voi avea responsabilitatea de a coordona activitatea editoriala a celui mai important ghid de divertisment si petrecere a timpului liber din Romania”, declara Beatrice Ene, noul Redactor Sef Sapte Seri.

Sapte Seri reprezinta cel mai important ghid saptamanal de petrecere a timpului liber si de informatie culturala, avand cel mai mare tiraj si cea mai extinsa retea de distributie dintre publicatiile de gen din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Implant pentru Refuz, o poveste rock de peste doua decenii