Denumire job: Traducator

Nivel cariera: Pentru cei care isi doresc un job ca Traducator, nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor din Bucuresti este de 3 ani de experienta, insa exista companii care angajeaza si persoane cu mai putin de trei ani de experienta.

Salariu: Salariul de pornire este in general de 500 – 1.000 de euro in functie de limbile straine cunoscute. Valoarea sa variaza insa de la o companie la alta in functie de limbile straine cunoscute. In prezent, limbi straine mai „exotice” ca daneza, olandeza, norvegiana, chineza, japoneza si chiar germana aduc un salariu mai mare.

Companiile care solicita ca un candidat pentru pozitia de Traducator pun in primul rand accent pe experienta dobandita intr-o functie similara, minim 2 ani, in traducerea de texte din diverse domenii de specialitate (juridic, tehnic, economic sau real estate).

De asemenea, un bun candidat trebuie sa fie o persoana organizata, responsabila, serioasa, cu bune abilitati de comunicare si relationare, preocupata de calitate, rezistenta la conditii de lucru sub presiunea termenelor stranse, sa posede cunostinte de terminologie in domeniul de activitate al companiei in care activeaza.

Candidatul trebuie sa aiba cunostinte la nivel avansat al limbii solicitate de companie, experienta in utilizarea Microsoft Office (viteza de tastare, tehnoredactare). Experienta in interpretariate simultane si consecutive constituie un avantaj.

Beneficii extrasalariale: Pe langa un salariu motivant, pachetul de beneficii extrasalariale oferit de companii include si posibilitatea de a castiga bonusuri periodice.

Alte beneficii: multe companii ofera angajatilor pe aceasta pozitie traininguri de specialitate sustinute si asistate de profesionisti.

Parcurs profesional: Oportunitatile de promovare exista atat in companiile mici cat si in cele mari. Printre principalele responsabilitati ale unui Traducator se numara: asigura activitatile de traducere a documentelor oficiale ale organizatiei in care lucreaza, in functie de domeniul de activitate al companiei se ocupa si de activitatile de interpretariat la diverse evenimente
organizate in cadrul acesteia.

Avantaje: Un Traducator are posibilitatea de obtine un salariu motivant dar si sa lucreze intr-un mediu profesionist.

Dezavantaje: Programul incarcat si responsabilitatile pe care le are sunt doar cateva din principalele dezavantaje ale unui astfel de job.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Angajatorii romani vor sa aduca in tara mai multi muncitori vietnamezi