Denumire job: Inginer Sef in constructii

Nivel cariera: Pentru cei care isi doresc un job ca Inginer Sef in constructii nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor este de minim 3 ani de experienta.

Salariu: Salariul de pornire in companiile din Bucuresti este in general de 1.000-1.500 de euro. Valoarea sa variaza insa de la o companie la alta in functie de cat de dezvoltata este aceasta. In firmele mai mici salariul poate scadea si sub 1.000 de euro.

Studiile superioare finalizate in domeniul constructiilor sunt obligatorii.

Companiile care solicita ca un candidat pentru pozitia de Inginer Sef in constructii pun in primul rand accent pe experienta dobandita intr-o functie similara (minim 6 ani in constructiile de hale, blocuri, cladiri de birouri).

De asemenea, un bun candidat trebuie sa fie un bun cunoscator al materialelor in domeniul constructiilor, sa aiba bune abilitati de comunicare si relationare cu partenerii, sa poata oferi solutii tehnico-economice viabile.

Candidatul trebuie sa cunoasca limba engleza minim la nivel conversational si sa aiba permis de conducere.

Beneficii extrasalariale: Pe langa un salariu atractiv ce include si facilitati pentru desfasurarea in bune conditii a pozitiei ocupate.

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara de asemenea si asigurare medicala, telefon dar si masina de serviciu.

Parcurs profesional: Oportunitatile de promovare si de dezvoltare profesionala exista atat in companiile mici cat si in cele mari. Printre principalele responsabilitati ale unui Inginer Sef in constructii se numara: urmarirea stadiului lucrarilor din punct de vedere cantitativ si calitativ, intocmirea de rapoarte de activitate, coordonarea si controlul echipelor de teren si a activitatii desfasurate de acestea, planificarea, organizarea si monitorizarea executiei din punct de vedere al respectarii planurilor, al incadrarii in termenele stabilite si al calitatii lucrarilor, studierea planurilor de constructie si punerea in practica a acestora, controlul insusirii si respectarii de catre personalul din subordine a prevederilor proiectului de executie si a prescriptiilor tehnice aplicabile, asigurarea asistentei permanente pentru contractori, transmiterea informatiilor catre Project Manager.

Avantaje: Un Inginer Sef in constructii are posibilitatea sa dezvolte o cariera in acest domeniu.

Dezavantaje: Activitatea intensa si continua, orele suplimentare efectuate, responsabilitatile sunt doar cateva din principalele dezavantaje ale unui astfel de job.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri