Radu Caprau ocupa incepand cu luna mai functia de Retail Manager OMV Romania. Acesta va fi responsabil, la nivel operational, de dezvoltarea cantitativa si calitativa continua a statiilor de distributie carburant OMV din Romania. In acelasi timp, Caprau detine in cadrul OMV si functia de Head of Avanti International, iar pana la 1 septembrie 2008, el va coordona si activitatile de retail ale OMV in Bulgaria.

In varsta de 33 de ani, Radu Caprau (foto) vine la OMV Romania cu o bogata experienta in retail-ul international. Este absolvent al Universitatii Economice din Brasov, specializarea Management. Caprau a inceput sa lucreze pentru Grupul austriac de petrol si gaze naturale OMV in 2000, ca Manager Regional pentru Romania. In perioada 2003-2004 s-a ocupat de monitorizarea competitiei si analiza preturilor de pe piata. In 2004, preia conducerea a 75 de statii de distributie carburant OMV din Bulgaria.

In 2006, adauga o noua pozitie functiei sale de Retail Manager in cadrul OMV Bulgaria, devenind Manager General al Avanti International, un lant de 200 statii, in 6 tari, brand apartinand Grupului OMV.

Radu Caprau gestioneaza, in prezent, 72 de statii OMV in Romania. Cota de piata a companiei in Romania, piata pe care OMV este prezenta din 1998, este de aproximativ 10%. Statiile de distributie carburant OMV sunt adevarate centre multifunctionale pentru pasageri si conducatori auto. Pe langa carburant, in statiile OMV se gasesc magazinele si restaurantele VIVA, alaturi de o gama larga de servicii, ce acopera diverse nevoi ale consumatorilor aflati „in miscare”: de la servicii de spalatorie auto pana la plata facturii la telefonul mobil si servicii bancare (transfer rapid de numerar, plata facturilor de leasing sau a ratelor bancare).

OMV Romania Mineraloel este prezenta in Romania din anul 1998, functionand ca o sucursala detinuta in totalitate de OMV, grupul lider in industria de petrol si gaze din Europa Centrala.

OMV Romania are 79 de angajati si a creat aproximativ 2.000 de locuri de munca prin reteaua celor 72 de statii care reprezinta o cota de piata de aproximativ 10% in sectorul distributiei de carburanti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si