Romanian International Bank (RIB) a incheiat un parteneriat cu Universitatea „Spiru Haret” privind practica studentilor Facultatii de Finante si Banci.

<<Romanian International Bank este preocupata, in permanenta, de dezvoltarea resurselor umane si in sprijinul acestei idei venim cu proiecte reale, menite sa ofere sanse de formare tinerilor ce isi doresc sa dezvolte o cariera profesionala in domeniul bancar.

Anul acesta, 20 de studenti ai Facultatii de Finante si Banci din cadrul Universitatii „Spiru Haret” vor beneficia de instruire din partea profesionistilor din cadrul Romanian International Bank. Perioada de practica va fi in intervalul 1 iulie-30 august 2008, fiecare student beneficiind de un stagiu complet de practica de 3 saptamani, 6 h/zi.

In perioada practicii studentii vor avea oportunitatea de a invata intr-un mediu profesionist, de la profesionisti, activand in oricare din Directiile si Sucursalele RIB, in functie de propriile optiuni si de nevoile RIB.

La sfarsitul perioadei de practica studentii vor primi adeverinte de efectuare a stagiului de practica si vor avea posibilitatea de a ramane intr-o baza de date proprie in vederea recrutarii ulterioare.

Prin acest proiect ne dorim ca tinerii sa ia contact cu realitatea bancara pentru a putea face o alegere justa in ceea ce priveste cariera lor profesionala.

Romanian International Bank este o banca cu capital majoritar american, avand ca actionar principal pe actionarul majoritar al bancii americane, Merchants Bank of California N. A. Banca activeaza pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 33 de unitati bancare, aflate in Bucuresti (14) si in tara, avand ca obiectiv permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor oferite. Toate operatiunile Romanian International Bank se desfasoara on-line, permitand clientilor sa aiba acces la cont din orice unitate RIB.>>


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Radulescu,BNR: Firme-gigant vor intra in tara si vor produce cutremure